Световната пандемия обърка плановете на милиони хора. Хиляди концерти, участия,

...
Световната пандемия обърка плановете на милиони хора. Хиляди концерти, участия,
Коментари Харесай

Големите звездни сватби, които пропаднаха заради световната пандемия

Световната пандемия обърка проектите на милиони хора. Хиляди концерти, участия, изложения, научни конференции и десетки други културни събития, а и освен, бяха анулирани за незнаен интервал, други се организираха онлайн, а трети евентуално в никакъв случай няма да се състоят. Същото важи с доста персонални тържества, най-много сватбените церемонии, на които обичайно участват много хора. За някои влюбени тези неща не са от голяма важност и има хора, които подписаха в наличието на кумове и родители, а обилните купони оставиха за по-добри времена. Всичко това засегна и едни от най-известните и богати звезди в света, на които им се наложи да позабавят сватбените си тържества. Ето кои бяха те:

Джей Ло и Алекс Родригес имаха огромни проекти за тази година, само че част от тях трябаше да бъдат анулирани и забавени във времето. Актрисата и певица показа в изявление, че е съкрушена, само че това е виновното държание сега и няма по какъв начин да се организира фамилното празненство.

Виж още:

Поп певицата Кейти Пери също трябваше да мине под венчилото, само че се отсрочи. Тя и Орландо Блум пранираха женитба тази година, само че по обясними причи... тя бе отсрочена. Двамата щяха да създадат сватабата си в Япония, а на нея щяха да участват малко на 100 индивида, само че за момента тези фантазии са отсрочени. Въпреки всичко двамата доста се обичат, а от скоро са и родители на момиченце, което кръстиха Дейзи.

Виж още:

Сватбата на Ема Стоун и Дейвид МакКари също бе анулирана за по-късен стадий. В края на 2019 година Ема Стоун разгласи публично, че е сгодена за Дейвид МакКари. Това се случи, откакто режисьорът разгласява фотография в обществените мрежи, на която актрисата щастливо демонстрира годежния си пръстен. Двамата се срещат през 2016 година по време на фотосите за паметното занимателно предаване " Saturday Night Live ". Сватбата трябваше да се състои тази година в Лос Анджелис.

Изображение: https://www.instagram.com/katyperry/, https://www.instagram.com/jlo/, Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР