Световната футболна централа ФИФА е уведомила вчера в късния следобед

...
Световната футболна централа ФИФА е уведомила вчера в късния следобед
Коментари Харесай

ФИФА забрани трансферите в Левски!

Световната футболна централа ФИФА е уведомила през вчерашния ден в късния следобяд БФС, че стопира прехвърлянията в Левски, оповестява " Котаспорт ", базирайки се на собствен източник в Бояна. Причината е отговорностите на " сините " към Насиру Мохамед. Както е известно африканецът с шведски паспорт има да получава близо 400 хиляди евро за предстоят си на " Герена ".

Опитите на Левски за сделка с Насиру удариха на камък и след неколкократни тъжби от през вчерашния ден следобяд " сините " са със спрени трансферни права.

Изпълнителният шеф на Левски Иво Ивков не отхвърли новината, само че е безапелационен, че макар неподходящото решение, обстановката няма да се отрази съществено на клуба.
 Кампанията
Кампанията " Левски е безконечен " надвиши доходи от 1 300 000 лв.

" Сините " с следващия си отчет

" Вярна е информацията ви по случая с Насиру, само че тя е под надзор и към този момент имам концепция по какъв начин ще я решим. Първо желая да успокоя нашите почитатели, че това обвързване все още не е с лицензионен темперамент, защото е отвън 31 декември.

Важно е да се знае, че аз персонално чаках сходно развиване на проблема и още през днешния ден ще го апелирам пред КАС. На всичко от горната страна, сега у нас трансферният прозорец е затворен и имаме благоприятни условия да реагираме.

И не на последно, а даже преди всичко - почитателите на Левски демонстрираха, че стоят зад тима и всевъзможни опити да ни унищожат са несполучливи! Левски е безконечен ", съобщи Иво Ивков.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР