Светослав Трайков, който доведе в понеделник шпицкомандата на Минеков в

...
Светослав Трайков, който доведе в понеделник шпицкомандата на Минеков в
Коментари Харесай

Терористът от софийското метро Светослав Трайков обърна Фейсбук на Информиран.нет - ръси фалшиви новини на килограм в социалната мрежа

Светослав Трайков, който докара в понеделник шпицкомандата на Минеков в редакцията на “Труд “, не се тормози да написа откровени неистини и в обществените мрежи, видя ПИК. Скандалният консултант на културния министър който с изключение на, че е разследван на няколко пъти, има и една присъда, излъга приятелите си във Facebook, че през днешния ден в централата на ГЕРБ ще влезе полиция.

Припомняме, че терористът от софийското метро, който предходната година без малко щеше да убие стотици хора, списва и във фабриката за подправени на Арман Бабикян " Информиран.нет ", като даже домейнът на страницата се води на негово име.
свързани новини45683на 06.12.202138773на 06.12.2021
След като стана ясно, че неговият наставник Велислав Минеков, твърдо е решил да влезе в централата на ГЕРБ и да провокира следващия цирк, режисиран от Румен Радев, Трайков обърна обществената мрежа на уеб страницата, в който бълва менте след менте вести.

" Утре в 11:00, когато ГЕРП ще бъдат помолени да изоставен офисите си в НДК, за помощ и положително настоение на събитието ще има 5 буса с жандармерия, както и полиция “, написа той в обществената мрежа (правописът е запазен).
свързани новини88023на 17.06.2021
На цирковото зрелище на Минеков полиция нямаше. Нямаше го и самият Трайков, който остави патрона си самичък да се излага пред камерите, а най-после да връчи и изпълнено с неточности писмо на портиера на постройката, който пък няма нищо общо с ГЕРБ.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР