Светослав Пинтев Руският президент Владимир Путин се изплаши неистово от

...
Светослав Пинтев Руският президент Владимир Путин се изплаши неистово от
Коментари Харесай

Време е да извадим кол за путински вампири! Или ще протегнем шия?

Светослав Пинтев

Руският президент Владимир Путин се изплаши неистово от най-известния си политически пандизчия Алексей Навални, по тази причина изпрати целия Лефортовски съд на Москва да го съди по нови нелепи обвинявания

в затворническата колония №2 в Покров,

където излежава присъдата си, анулирана прочее от Европейския съд по правата на индивида. Тя беше постановена, в случай че си спомняте в полицейски сектор, под портрета на сталинския главорез Хенрик Ягода, какви права, какъв човек, какви 5 рубли?
Сега на крайници при Алексей Навални отидоха съдии, юристи, секретари, прокурори, очевидци.
Друг подобен случай историята не познава, а това приказва единствено за едно –

какъв брой доста се опасява Путин да го приближи до Москва

Лидерът на опозицията като че ли му пее на ушенце песничката на Владимир Висоцки и тя кънти със страшна мощ в главата му:
„ Я счас взорвусь, по какъв начин триста тонн тротила
Во мне заряд нетворческого зла
Меня сегодня Муза посетила
Посетила, так немного посидела, и ушла… “

Музата на путинизма си отиде от всички,

даже в Русия се крепи само на палките, щиковете и персоналното оръжие на ФСБ/КГБ и „ Россгвардия “, единствено по нашите политически глъбини е добре пристигнала, към момента не пуска кокала, даже го захапва още по-стръвно.
Алексей Навални съобщи пред набутаната в пандиза съветска Темида, в разгромяваща режима защитна тирада, която макар строгите ограничения в правосъдната зала, се появи на видео:
„ Отговорът на загадката е елементарен – думата „ истина “.

Бандата крадци и лъжци воглаве с Путин

се бои от нея като вампирите от слънчевата светлина. Те знаят, че аз в този момент нямам нищо друго с изключение на думата „ истина “, че няма да се уплаша да я употребявам, в случай че ще да ме осъдят 10 пъти “.
И с подигравка добави, че в Кремъл са се надявали думите му да бъдат чути единствено от служебното куче. Но не стана по този начин. Те обиколиха света, което не включва България, несъмнено.

Тук е като в Леденото царство на Кашчей

Огромната част от нашите медии даже не видяха тематиката „ Навални “, улисани от паниките дали Украйна няма да нападне Русия, „ мирните “ учения на съветската войска до границите по въздух, море и земя, маневрите на стратегическите нуклеарни сили, с балистични и крилати ракети под „ топлия, човешки “ взор на Путин. Голям резил…
Думите на Навални пред съда в пандиза ще звучат все по-силно, изключително след триумфа на документалния филм на CNN Films и HBO Max за опита за отравянето му с „ Новичок “, който шокира Америка, а скоро ще бъде пуснат в Европа.
Българските медии, несъмнено, се интересуват от по-важни неща.
Тук още тече като във филм на ужасите

неуместен спор, да строим ли АЕЦ „ Белене “?

Под егидата на Путин, несъмнено, да инсталираме ли раздрънканата му атомна бомба под главите на децата си.
Отговорни сякаш държавни мъже и дами, политолози и сходни са се вкопчили със зъби и нокти в корупционната фантазия, имитират полемики и се гаврят с нас.
Президентът Радев разгласи като един нов Колумб: „ България има бъдеще като нуклеарна страна “, с цел да пробута тематиката за АЕЦ „ Белене “.
Музата на Путин в ГРУ явно натиска неистово.
„ Крайно време е страната ни да вземе решение за бъдещето на АЕЦ " Белене " “, сподели президентът.

Решението е „ НЕ “, другарю военачалник

Иначе ще се сблъскате с такава национална обич, каквато не сте и сънували.
Българска социалистическа партия също скръцна със зъби по тематиката, без позор, без съвест.
Те такива неща в никакъв случай не са имали, несъмнено. Но използваха типичния си новоговор, с цел да кажат:

„ Ние сме компактно зад всяка подигравка на Путин “

" Необходимостта от създаване на нови нуклеарни мощности, уточняването на вида на реакторите и площадките, да се реши след самостоятелен експертен разбор, който да е обществен и на база икономическа целенасоченост, най-ниска цена и време за създаване ", цитират съдружното съглашение от Българска социалистическа партия, едвам цитират нещо.
" Този текст не изключва и построяването на АЕЦ " Белене ". Призоваваме съдружните сътрудници да се придържат към подписаното съглашение ", обявиха безсрамно от управлението на партията.

Тези няма да мирясат, до момента в който не ни закрият или зарият

Или ние не закрием тях.
Бившият длъжностен министър председател, сегашен министър на защитата Стефан Янев, взе дори да приказва за прекратяването на контракта за Ф-16 със Съединени американски щати като това, уви, щяло да стане за сметка на България.
Дреме му на Путин, че ще е за нейната сметка, другарю министър, значимото е Резидента да извърши бойната задача. Страшното е, че тези хора към този момент и не крият желанията си.

Недоразумението Копейкин напряко заплаши с бунт

на фона на този неуместен властови фон, в деня на Съветската войска.
„ Искам да счупя това ръководство, желая да го отстрани, желая да стане по този начин, че да не ни ръководят хора, които се регистрират в непознати посолства, като отидат в метрополията водят със себе си американския посланик”, съобщи още този изтъкнат наш путинист. Нахалството тук идва повечко, само че сами сме си отговорни.
Путинските вампири изскочиха и ни танцуват по главите с подковани ботуши. Не е ли време да извадим прът за вампири? Или просто ще протегнем шия, с цел да ни изпият кръвта?
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР