Светло бъдеще за Манчестър Юнайтед предрече мениджърът на тима Ерик

...
Светло бъдеще за Манчестър Юнайтед предрече мениджърът на тима Ерик
Коментари Харесай

Тен Хаг предвижда светло бъдеще за Манчестър Юнайтед

Светло бъдеще за Манчестър Юнайтед предсказа мениджърът на отбора Ерик Тен Хаг след равенството 2:2 с кандидата за купата Ливърпул.

Представянето на младите Уили Камбвала и Коби Мейно дава очаквания на загар Хаг, че Манчестър Юнайтед ще се бори за титли в идващите сезони.

19-годишният бранител Камбвала стартира втория си мач като титуляр за сезон във Висшата лига в неделя след травмите на Рафаел Варан и Джони Еванс. 18-годишният Мейно блесна с превъзходен гол, с който даде преднина от 2:1 на своя отбор, преди Мохамед Салах да изравни от дузпа за крайното 2:2.

" Бяхме уверени, че Камбвала може да свърши работата и той се оправи ослепително. Много съм удовлетворен и това е още един сигнал и обръщение за бъдещето на Манчестър Юнайтед. Този тим, съставът има огромен капацитет и в случай че имаме повече играчи разполагаем, изключително в защитната линия, тогава бъдещето ще бъде доста положително ", сподели загар Хаг.

Юнайтед е шести във Висшата лига и изостава от борбата за топ 4 и място в Шампионската лига през идващия сезон. " Червените дяволи " гостуват на Борнемут в събота, преди да играят с Ковънтри Сити на полуфиналите за ФА Къп на 21 април.

" Оптимисти сме, имаме полуфинал. Ще продължим да се борим за всяка точка и ще забележим къде сме най-после ", сподели още загар Хаг.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР