Светлините на коледна елха ще грейнат на 5 декември, понеделник

...
Светлините на коледна елха ще грейнат на 5 декември, понеделник
Коментари Харесай

Смолян засиява в коледна премяна

Светлините на коледна елха ще грейнат на 5 декември , понеделник в Смолян, оповестиха от Общината.

Тържеството ще е на пл. „ Свобода “ на Стария център в Смолян и ще стартира в 17.30 часа. Празничен привет за всички присъстващи ще поднесат деца от ЦПЛР-ОДК и детска градина „ Зорница “, които дружно с кмета Николай Мелемов ще включат светлините на коледното дърво. Ще дойдат Дядо Коледа и Снежанка.

Площадът ще бъде огласен с музика и обичани коледни песни , а дребни и огромни ще могат да създадат своята персонална или фамилна празнична фотография на специфичен ъгъл, който ще остави спомен за прелестно преживяване пред красивата декорация.

„ Заповядайте на тържеството по запалването светлините на елхата, с което коледния дух ще завладее Смолян “, кани Мелемов. За поредна година, кметът заменя приветствените картички до институциите с електронни честитки, като тези средства се употребяват за лакомства за децата в детските градини в цялата община.

Служители на община Смолян започнаха да слагат коледната декорация по улиците в града. Общината приготвя стратегия за Коледните и Новогодишните празници, която ще бъде оповестена в допълнение.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР