Светлана Василева е новият главен директор Съдържание“ на Нова Броудкастинг

...
Светлана Василева е новият главен директор Съдържание“ на Нова Броудкастинг
Коментари Харесай

Нова Броудкастинг Груп обяви назначаването на Светлана Василева за главен директор „Съдържание“

Светлана Василева е новият основен шеф „ Съдържание “ на Нова Броудкастинг Груп. Водещата медийна компания разгласи, че тя ще заеме позицията от 2 януари 2024 година. Светлана Василева ще поеме ръководството на програмното наличие и ще го развива посредством телевизионните и цифрови платформи.

„ Радвам сe, че потвърден ефирен експерт като Светлана се причислява към екипа ни. Нейната сериозна експертиза в региона на телевизионната промишленост и безспорната й известност на медийния пазар са основни за надграждане на постигнатите от компанията триумфи “ – разяснява основният изпълнителен шеф на Нова Броудкастинг Груп Стефана Здравкова .

Светлана Василева е първият изпълнителен шеф на bTV, а в интервала 2010 – 2012 година е основен изпълнителен шеф на Нова Броудкастинг Груп. Богатият й професионален опит включва позициите общоприет шеф на Fox International Channels в България и вицепрезидент за Североизточна Европа на Fox International Channels. В последните 8 години е основен изпълнителен шеф на Global Group.

Нова Броудкастинг Груп благодари на Апостол Пенчев , който заемаше същата позиция до момента, и му пожелава триумф в бъдещите планове.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР