Светлана Гущерова също като редица родни звезди, е паднала в

...
Светлана Гущерова също като редица родни звезди, е паднала в
Коментари Харесай

Гущерова ще се оперира в Турция

Светлана Гущерова също като редица родни звезди, е паднала в цялостен плен на манията към съвършенство. В този ред на мисли, тя към този момент се приготвя за следващата й пластична интервенция, при която ще й бъде изрязана непотребната кожа, останала й от четирите раждания. Милионерската брачна половинка ще се подложи на абдоминопластика в клиника в прилежаща Турция, защото има диастаза – дисторция на коремните мускули.

 

Наскоро от същия проблем изрева и Жасмина Маджид, придобила популярност като асистентката на Румен Луканов в „ Сделка или не “ – Жаси. През есента тя роди четвъртото си дете и въпреки постоянно да е била в съвършена форма, даже като бременна, след последното раждане не съумя да се възвърне и евентуално се е подложила на намеса за прибиране на корема.

 

„ След 4 бременности диастазата е съвсем неизбежна. По този мотив ми следва интервенция. Докторите ще поправят този мой проблем скоро в Истанбул “, разгласи многодетната майка, тежаща едвам 39 кг. Съдейки по ниското й тегло, надали има доста кожа за прибиране, само че тя държи да е съвършена за обичания си Християн.

Диастазата на коремните мускули е постоянно срещано положение при бременни и след раждане. Случва се, когато двете половини на правия коремен мускул се раздалечат по време на бременността от разпъване. Разстоянието посред им може да стигне от 2.5 до 5 см. На широчина, а нетретираната диастаза може да докара до неприятни последствия след себе си, които не са по никакъв начин естетични.

Това положение води до намаляване на мускулите, съпроводено с непрекъснати болки в корема и гърба. Най-сериозната последица от него, е появяването на херния.

 

За никого не е загадка, че в границите на петилетка, Гущерова роди цели четири деца на Християн Гущеров като по този метод извършиха план-графика си за отрочета. Въпреки това не е изключено обаче в бъдеще да се снабдят и с още наследници.

 

Милионерската брачна половинка непрекъснато се подлага на разкрасителни процедури в старанието си да поддържа съвършен външния си тип. Както е известно, тя е със силиконов бюст, който е коригирала цели два пъти, има и ринопластика, само че желае още веднъж да поправя носа си, зъбите й са изкуствени, както и редица филъри и ботокс в лицето…

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР