Светлана Гущерова направи нещо, което никой не очакваше. А именно

...
Светлана Гущерова направи нещо, което никой не очакваше. А именно
Коментари Харесай

Не ни плаши бе, жено: Светлана Гущерова се показа без грим от Венеция! (СНИМКИ от днес)

Светлана Гущерова направи нещо, което никой не очакваше. А точно - да се снима без грим, до момента в който се разхожда с мъжа си край Канале Гранде във Венеция. Фотото беше пуснато в мрежата преди часове, като на него се вижда по какъв начин някогашната плеймейтка се е притиснала компактно до тялото на обичания си Християн Гущеров.

Двамата са облечени с дебели зимни палта, а Хриси държи в ръцете си подаръчна торбичка - очевидно отново са пазарували нещо из бутиците на Венеция. Това, което сащиса всички обаче, е лицето на Светлето, която е не запомнила за очната линия, сенките, червилото и всичките му макиажни екстри.

Разбира се, Гущерова не е пропуснала да " изглади " съвършено кожата си с фотошопа и филтърчетата, което е очевидно и от аероплан. Въпреки това обаче мнозина я посъветваха да не се пуска още веднъж в сходен тип, тъй като наподобява като болна.

" Светланке, разбирам, че искаш да се пишеш натурална 'убавица, само че не става, чадо! Бозавка си, такава, нямаш и чертите, на които да отива да вървиш без грим. Вярно си си правила интервенции и си сменила рождената физиономия, само че в този момент си просто изкуствена. А от изкуствена, до красива, има цяла Вселена разлика ", разясняват в мрежата.

Дали Гущерови ще посрещнат и Нова година в Италия, или просто фотографията е качена в този момент, ще разберем занапред.

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР