Финалът на Ергенът наближава, а на Алек Младенов му става

...
Финалът на Ергенът наближава, а на Алек Младенов му става
Коментари Харесай

Сериозна жена с дете ли: Надежда Вишева си показа татуирания з@дник! (ШОК СНИМКИ)

Финалът на " Ергенът " наближава, а на Алек Младенов му става все по-трудно да избере победителката. Прави усещане обаче, че от много церемонии на розата, той постоянно дава първата роза на Надежда Вишева или " кукуто ", както я назовава.

Дори Магдалена Томова мина обратно, а му беше първичната фаворитка. Защо ли?! Ами, тъй като Надето го играе сериозна, виновна, крепко стъпила на земята жена с дете, жадуваща да открие същинската си обич. Верно ли?!

Доста хора щяха да й се вържат, в случай че наблюдателни консуматори не й бяха погледнали профилите в мрежите и не бяха видели фотоси, съвсем като тези, за които упрекваха Валерия Дакова. Само че Вал няма дете и няма на кого да дава образец...

Надежда Вишева се пуска провокативна, разголена и даже се видя, че задницата й е татуирана. Досега тя не беше признавала в предаването, че има татуси по себе си и още веднъж се разясниха единствено тези на Валерия.

" Валерия най-малко е същинска и не се прави на хрисима, до момента в който тая Надежда е такава скрита лимонка, че тъпият Алек в случай че избере нея, ще се чуди от кое място му е пристигнало ", разясняват в нета.

Впрочем това и се приказва, че си потегля с Вишева, което следва да забележим.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР