Светлана Гущерова, която стана майка на четвърто дете се показа

...
Светлана Гущерова, която стана майка на четвърто дете се показа
Коментари Харесай

Светлана Гущерова съвсем се стопи след раждането

Светлана Гущерова, която стана майка на четвърто дете се появи на фотоси и удиви публиката с прекомерно нежната си фигура. Феновете не могат да повярват, че брачната половинка на Християн Гущеров го е дарила с 4 наследника в последните години. Тя наподобява на порцеланова дрънкулка и някои споделят, че наподобява плашещо и наподобява на анорексичка.

Нейна фенка твърди, че през 2017 г когато взе участие в във „ ВИП Брадър ” изглеждаше много по-добре. Но там е била с грим и много по-млада. Но признава, че въпреки всичко за възрастта си е ОК. Но има доста по-запазени фолк певици от нея като дава за образец Преслава и Галена.

Но друга почитателка на госпожа Гущерова я пази като споделя, че на плаж не се върви с грим,. А със слънцезащита. А и обособен е въпросът, че Светлана е дала живот на 4 деца и може да се каже, че наподобява удивително след толкоз доста бременности. Галена има двама сина, а Преслава е майка единствено на едно момиченце.

Похвално е, че Гущерова изпълни къщата на Християн с доста деца, само че ще й се отрази добре в случай че малко се поналее във фигурата, са мненията на други почитатели на богаташкото семейство.

Инфо: Инстаграм

Тагове: new Светлана Гущерова анорексия Светлана Гущерова след раждането нови снимки
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР