Светкавиците при земетресение са сеизмологични светлини, за които няма обяснения

...
Светкавиците при земетресение са сеизмологични светлини, за които няма обяснения
Коментари Харесай

Климатолог: Човек все още няма интелектуалната мощ, че да създаде земетресение

Светкавиците при земетресение са сеизмологични светлини, за които няма пояснения в науката. Свързана е със земетресенията. Човек към момента няма интелектуалната мощност, че да сътвори толкоз мощно оръжие, което да въздейства на придвижването на земните кори и земетресенията. Човек не може да аргументи трус от подобен мащаб. Това сподели за " Твоят ден " Симеон Матев, климатолог.
Всичко по тематиката: Земетресението в Турция и Сирия 352
По думите му ХААРП е стратегия на американските военни за възстановяване на информационните известия, ориентирана към йоносферата. " Те облъчват радиовълни и това е обвързвано с добиване на изгода, а не щета към човечеството. Конспиративна доктрина е, че тази система провокира трусове ", безапелационен е той.

По думите му най-студената седмица тази зима е в предишното и следва стопляне. " В четвъртък, петък и част от събота оптималните температури ще надвишават 10 градуса. На места ще доближат 15-16. Предстоят все по-топли дни, прекъсвани от студени интервали като идващите неделя и понеделник и 26-27 февруари. В началото на март отново може да превали сняг ", съобщи климатологът. И добави, че и в Турция не се чака по-студено време.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР