Светилото в кардиологията професор Александър Чирков разкри универсалната рецепта, за

...
Светилото в кардиологията професор Александър Чирков разкри универсалната рецепта, за
Коментари Харесай

Проф. Чирков дава рецепта за сърце

Светилото в кардиологията професор Александър Чирков разкри универсалната рецепта, с цел да поддържаме нашето сърце си в идеална форма и да го предпазваме от болесттите, водещи то инфаркти и инсулти. Първото наложително изискване е в никакъв случай да не одобряваме храна след 18 часа.

Храненето би трябвало да е разпределено на няколко пъти денем, да не се прекалява с количествата и никога да не се реализира след 18 часа, поучава фамозният хирург. Причината за това е в образуването на газове, които повдигат диафрагмата, която от своя страна притиска сърцето и нарушава верния темп на работа, изяснява проф. Чирков, представен от faktor.bg.

Проф. Чирков препоръчва на пациентите си и една рецепта от естествена примес, която дава чудесни резултати. Рецептата е следната: почистете и смачкайте 10 глави чесън, изцедете сока от 10 лимона и прибавете 1 кг първокласен пчелен мед.

Разбъркайте съставките до приемането на хомогенна примес и я оставете да почине за 1 седмица, след което е подготвена за консумация. Всеки ден яжте по 4-5 чаени лъжички, като посочените количества разрешават здравословната примес да ви стигне за към 2 месеца. Големият доктор дава още един скъп съвет.

Невероятният кардиохирург проф. Александър Чирков също по този начин предлага никога да не позволяваме до съзнанието си разрушителните страсти като злоба и злоба. Според него това са 2 съществени бича, които са по-вредни за сърцето и мозъка от цигарите и никотина.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР