Светът, в който живеем е модерен и динамичен. Любовните взаимоотношения

...
Светът, в който живеем е модерен и динамичен. Любовните взаимоотношения
Коментари Харесай

5 огромни грешки с телефона, които тровят любовния ни живот

Светът, в който живеем е съвременен и динамичен. Любовните взаимоотношения като че ли също станаха динамични и „ съвременни “. Лъскави мобилни телефони заменят връзката ни онлайн, крадат от незаменимото време с обичания човек, крадат от връзката ни. Ето 5 неточности с телефона, които пречат на любовта ни.

Не споделяте какво ви забавлява

Когато единият сътрудник гледа нещо в телефона си и се усмихва, това съвсем постоянно кара другия да се усеща неудобно, изключително в случай че гледащият не споделя какво провокира позитивната му реакция. Не след дълго, изолираният сътрудник може да стартира да ревнува, да е нерешителен във връзката. Според някои западни изследвания, двойките, които се смеят дружно, развиват по-продължителна любовна връзка.

Постоянно носене на телефона

На излизане от стаята, влизане в банята, тоалетната… Този неприятен табиет може да има няколко отрицателни последици за връзката. Ревност, нараснало напрежение от страна на единия сътрудник, липса на доверие, чувство, че нещо се крие. Освен това, когато се случи телефонът да получава повече внимание от колегата, това несъмнено отдалечава двамата един от различен.

Работа през телефона във време за отмора

Въпреки че живеем динамично, стремим се да сме отдадени еднообразно на работата и обичаните ни хора, от време на време непрекъснатото отговаряне на имейли в извънработно време, през отпуска, може да докара до напрежение във взаимоотношенията. Въпреки желанието ви за кариера, не забравяйте, че има и по-важни неща от нея.

Преглед на телефона и обществените мрежи по време на вечеря

Лош табиет, който припомня за себе си, когато се храним вкъщи или сме на заведение с обичания човек. В някои случай той се демонстрира повече при единия сътрудник, само че се случва и двамата сътрудници изцяло да не помнят, че са в компанията си, че имат време за себе си, в което в действителност да споделят. Вместо това те се губят в посредствени неща. В случаите, когато по-често единият сътрудник ревизира съвсем непрестанно телефона си, до момента в който е в компанията на половинката си, това може да се одобри като липса на интерес от негова страна към връзката и времето дружно.

Замяна на интимността с емотикони

Когато споделяте онлайн с обичания човек, евентуално постоянно обичате да си изпращате благи изображения. Усмихнати човечета, целувки, сърца… Това е естествена част от връзката сред двама души, които към този миг не са физически дружно. Но какво се случва, когато се видите? Колко постоянно до момента в който гледате филм, когато се разделяте за работа или пък се посрещате има обятия, целувки, внимание един към различен?
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР