Светът продължава да води мъчителна битка с коронавируса. Съпругата на президента

...
Светът продължава да води мъчителна битка с коронавируса.
Съпругата на президента
Коментари Харесай

Зеленски се тества всекидневно заради COVID-19 при жена му

Светът продължава да води мъчителна борба с ковид.

Съпругата на президента на Украйна Володимир Зеленски - Олена, се оказа инфектирана, той пък ще се тества всеки ден, оповестиха информационните организации. Държавният глава ще бъде в непосредствен контакт единствено със сътрудниците и телохранителите си, ще прекрати пътуванията. Съгласно конституцията на Украйна президентът не може да делегира на никого своите компетенции, се споделя в известие на канцеларията му.

Бразилия се изкачи на второ място в света по брой на жертвите, изпреварвайки Англия. Латиноамериканската страна е записала общо 828 810 случая на ковид, а за последните 24 часа са открити 25 982 нови инфекции. Новите смъртни случаи за миналото денонощие са 909, с което общият брой на жертвите стана 41 828. Лидер в черната статистика остава САЩ.

От 15 юни Франция анулира рестриктивните мерки по границите си за идващите от Европейски Съюз. " С оглед на удобното развиване на здравната конюнктура във Франция и Европа и в сходство с рекомендациите на Европейската комисия (от 00,00 ч.) на 15 юни Франция ще анулира всички рестрикции върху придвижването през вътрешноевропейските си граници (сухоземни, въздушни и морски), въведени за битка с пандемията от Covid-19 ", се споделя в известие на министерствата на вътрешните и външните работи. Пътуващите от страните членки на Европейски Съюз, както и от Андора, Исландия, Лихтенщайн, Монако, Норвегия, Сан Марино, Швейцария и Ватикана, също ще могат да влизат на френска земя без ограничавания, се показва в него. На правилото на реципрочността рестрикциите, в това число двуседмичната карантина, остават в действие за границите с Испания и Обединеното кралство, се добавя в изказването.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР