Светът отдава искрена почит на легендарната певица Тина Търнър, която

...
Светът отдава искрена почит на легендарната певица Тина Търнър, която
Коментари Харесай

Светът отдава почит на легендарната Тина Търнър

Светът отдава откровена респект на именитата певица Тина Търнър, която умря на 83 години, след дълго боледуване. Съвсем справедливо тя си завоюва името " Кралица на рокендрола " поради неизчерпаемата си сила на сцената и неподражаемия си глас.

Почитта си към музикалната легенда показват световноизвестни персони като Даяна Рос и Марая Кери, която назова Търнър „ ентусиазъм за дамите на всички места “.

Легендарния рокаджия Мик Джагър също разгласява покъртителен пост в обществените мрежи. „ Толкова съм печален от гибелта на моята прелестна другарка Тина Търнър. Тя беше в действителност извънредно надарена изпълнителка и певица. Тя беше вдъхновяваща, топла, занимателна и великодушна. Тя ми оказа помощ доста, когато бях млад и в никакъв случай няма да я не помни ”, написа той в Twitter.

Сър Елтън Джон я дефинира като „ недосегаема “.

Американският президент Джо Байдън написа, че Тина Търнър е неповторим за цяло потомство гений, който е трансформирал музиката на Америка.

" Просто най-хубавата. Музикалната легенда Тина Търнър блестеше на сцената и в сърцата на милиони като Кралицата на рокендрола. Наследството ѝ ще живее постоянно измежду звездите ". Това написаха от НАСА в Тwitter след новината за кончината на певицата. 

Тя оставя след себе си безконечни шлагери като Proud Mary и The Best, с които са израснали милиони почитатели от няколко генерации по целия свят.

Тина Търнър умря на 83 година в дома си край Цюрих. От известието излиза наяве, че си е отишла след дълго боледуване. 

" С нея светът губи една музикална легенда и модел за подражателство ", се споделя още в известието.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР