Светът на Путин става все по-подреден в манийно-параноидните фантазии, нараства

...
Светът на Путин става все по-подреден в манийно-параноидните фантазии, нараства
Коментари Харесай

Психолог за Путин: Манията и параноята го карат да повлече народа си в бездната

" Светът на Путин става все по-подреден в манийно-параноидните мечти, нараства тревогата от контакта с хората. Манията го кара да надвиши опциите си и да повлече народа си в бездната ". Това съобщи престъпният психолог Росен Йорданов в " Офанзива ".

Той се базира на три мита - за огромния богатир, съветски талант и съветската душа. " Щедростта, решимостта и героичността на руснака са експлоатирани от Путин. Той е несъизмерим, живее в подредена среда. От съветска страна приказват вманиачени подставени лица. Те не подхождат на рационалността ", счита той. И добавя, че Путин е бил доста обран в прочувствено отношение. " Опитва се да наподобява съдбоносен и самоуверен. В обкръжението си Путин има и по-вманичени от него, а и има и уплашени ", отбелязва Йорданов. По думите му Путин се е опитвал да сдържа страстите си.

Относно Зеленски, психологът счита, че е получил опцията да показва, че е водач. " Надарен и кадърен артист, той умее да работи с медиите. Той се възползва оптимално добре от обстановката, само че следим висока степен на превзетост. Това, че се облича по един и същи метод е предумишлено. Дава сериозна поръчка за международно водачество ", уточни той.

По проблема с хвърлената снежна топка по премиера Петков, психологът смята, че е показал геройство, а жителите, които са го създали, е трябвало да бъдат показани. А враждебността и експанзията са единственият излаз за хората без причини.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР