Светът е изграден от технологии на 99%. Поне така се

...
Светът е изграден от технологии на 99%. Поне така се
Коментари Харесай

Коледни подаръци, които всеки фен на джаджите ще хареса

Светът е построен от технологии на 99%. Поне по този начин се усеща. Технологии в ръцете ни, технологии пред очите ни, в нашите спални и бани, в нашите мечти… Нищо чудно, че сте заобиколени от толкоз почитатели на джаджите! Чудите се по какъв начин да ги зарадвате за Коледа?

Трудното при феновете на джаджи е, че те евентуално към този момент имат всичко, което ви минава през мозъка – джойстици, смарт часовници, дронове и какво ли още не. За благополучие, събрахме на едно място няколко софтуерни подаръка, които не са толкоз известни и ще се харесат на всички почитатели.

1.Умен масажор

Тази година беше следващата, изпълнена със стрес, тъй че за какво да не зарадвате някого с интелигентен масажор? е лечебно устройство, което може да употребявате, до момента в който работите на компютъра или просто гледате телевизия.

2. Bluetooth високоговорител

Отпуснете се с, който добавя всеки интериор. Получавате 12 часа време за възпроизвеждане и богат тон с топли баси. Вълнообразният материал на високоговорителя придава изискан жанр, а вграденият микрофон ви разрешава да отговаряте на позвънявания със свободни ръце.

3. Безжично зарядно

Повечето модерни смарт телефони поддържат безжично зареждане, което е доста по-удобно, в сравнение с всякога да търсите контакт и да пъхате кабел. Ето за какво едно би зарадвало всеки почитател на джаджите!

4. Апарат за моментни фотоси
Какво да подарите на обичаните дами под 100 лв.?
Коледа към този момент дебне зад ъгъла, по тази причина е добре да помислите по какъв начин желаете да зарадвате значимите хора в живота си. А с технологиите, които например..

Съществува ли човек, който не обича да основава мемоари и да запечатва моменти? разполага с два обектива и взема решение кой ще е подобаващ, тъй че получавате красиви портрети - даже без светкавицата. А единствено с едно допиране имате 9 секунди, с цел да съберете приятелите си и да се усмихнете.

5. Пречиствател на въздух

Това е в действителност страховит подарък, който всеки, живеещ в огромен град, би оценил! Нощният режим на включва нова технология, особено създадена за вашата спалня.

За още забавни оферти може да посетите уеб страницата на.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР