Свежо и приготвено с любов пише върху готовите салати в

...
Свежо и приготвено с любов пише върху готовите салати в
Коментари Харесай

Момичета откриват мъртва мишка в готова салата от супермаркет, след като вече се хранят

„ Свежо и приготвено с обич ” написа върху готовите салати в супермаркет в Женева, Швейцария. Две девойки си избират една от тях, заплащат я на касата, отварят я и стартират да се хранят. Едва по-късно откриват, че в салатата им има мъртва мишка.

„ В един миг се натъкнахме на нещо необичайно. Първоначално не разбрахме какво е, а когато го осъзнахме, се шокирахме “, разказват случилото се пред локалното издание „ 20 минути “.

„ След това в продължение на седмица не се усещах спокойна, когато трябваше да хапвам. Гледах по какъв начин майка ми готви и знаех, че няма никакъв риск, само че ревизирах всичко “, споделя едното от девойките.

От магазина показват, че това е индивидуален случай, който се проверява

Управителят на супермаркета им предлага да посетят опаковачния склад.

 „ Той обаче не ни интересува. Шокиращо е, че това може да се случи. Искам да знам по какъв начин изобщо е допустимо “, споделя бащата на една от тийнеджърките. Той добавя, че се е страхувал за здравето на детето си.

След случая двете девойки отиват ​​на обзор в болница. „ Казаха ни да изчакаме две седмици, с цел да забележим дали ще се появят някакви признаци “, изяснява едното от тях. За благополучие не се демонстрират такива.

От супермаркета се извиняват за случилото си.

Жената очаквала по-голяма отплата за неприятните си страсти

“Всички съставни елементи на салатата се слагат ръчно в кутиите. Проверяваме всички процеси. Установено, че доставчиците съблюдават всички правила за качество.  Този случай е изцяло изолиран случай ", показват мениджърите на компанията.

„ Гризачите могат да придвижват бактерии или вируси, които са портативни и нездравословни за хората. Присъствието на умряла мишка в подготвена за консумация салата е неприемливо “, разясняват специалистите.

Търговецът е наясно със сериозността на обстановката и подарява на фамилиите на девойките ваучер на стойност 1000 франка.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР