Сватбеното щастие на Кортни Кардашиян и Травис Баркър не продължи

...
Сватбеното щастие на Кортни Кардашиян и Травис Баркър не продължи
Коментари Харесай

Семейство Кардашиян има сериозни проблеми

Сватбеното благополучие на Кортни Кардашиян и Травис Баркър не продължи дълго. След като двамата се жениха на няколко пъти - първо в Лас Вегас, след това с цивилен брак и най-после с обилна гала в Портофино, Италия, в този момент фамилията се изправя пред компликации.

46-годишният Баркър беше откаран по неотложност в болница преди часове.

Първи за случилото се оповестяват от светския уебсайт TMZ, като споделят фотоси, на които се вижда по какъв начин барабанистът е на носилка и е вкаран в кола за спешна помощ. Съпругата му Кортни е край него и последва с персонален автомобил колата за спешна помощ.

Според информацията на Los Angeles Times Баркър в началото е откаран в болница West Hill, която се намира най-близо до дома на фамилията в Калабасас. Впоследствие е изместен в Cedars-Sinai Medical Center в Лос Анджелис.
 Снимка 550544
 

Каква е повода за хоспитализацията му не се загатва, само че 16-годишната му щерка Алабама написа в стори в Instagram: " Моля за вашите молебствия ", часове след приемането на татко й в болница. Много издания разясниха, че евентуално става дума за нещо съществено.

Часове преди случилото се самият Травис написа в Twitter: " Господи, избави ме " (God save me). От Los Angeles Times обаче напомнят, че това е и името на една от песните в новия албум на Machine Gun Kelly, който е продуциран от Баркър.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР