Свърши четиридневният негласен толеранс, в който РЗИ не налагаше глоби

...
Свърши четиридневният негласен толеранс, в който РЗИ не налагаше глоби
Коментари Харесай

От днес: РЗИ и полиция започват масирани проверки по обектит...

Свърши четиридневният мълчалив толеранс, в който РЗИ не постановяваше санкции за гости без наложителния зелен документ на кафенета, заведения за хранене, питейни заведения, казина и огромни нехранителни търговски обекти с над 300 кв.м. повърхност.



От през днешния ден контролните органи потеглят на всеобща ревизия по авансово направен проект. От РЗИ - Пазарджик отхвърлиха да оповестят кои са обектите или мероприятията, които първи ще попаднат в радара им. Проверяващите двойки ще бъдат в комплект с полицейски патрули. Глобите за физически лица без документ варират от 300 до 1000 лева, а тези за заведенията, магазините и другите обекти от 500 до 2000 лева, подсетиха от здравната ревизия.



Междувременно до " Марица " доближи информация, че притежатели на търговски обекти от Пазарджик, попадащи в хипотезата за нехранителни действия с площ над 300 кв.м. са дали ултиматум на личния състав си да се достави със зелен документ. Неизпълнението на това изискване ще има силата на освобождение от работа с неотложен резултат.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР