Свалихте ли дебелите палта и якетата? Време беше като за

...
Свалихте ли дебелите палта и якетата? Време беше като за
Коментари Харесай

Уикенд календар: Бохемска неделя с етиопско кафе и Иво Димчев

Свалихте ли дебелите палта и якетата? Време беше като за втората половина на март! Ако не сте се запътили към София филм фест, който предлага над 150 филми, заслужаващи внимание, потопете се в изобилието от градска реалност, с която да отпуснете душата, тялото, портфейла за най-важния човек - самите вие!

Изберете си събитие и консумирайте с мярка:

Магията на етиопското кафе с Ива Дойчинова

Кога : 18 март 10:30 до 11:30 часа

         25 март 10:30 до 11:30 часа (до 60 участници)

Къде : София, ул. „ Христо Белчев “ 3, сутерен

Това събитие е освен за ценителите на кафето, само че и на обществено ангажираното изкуство. Негов дипломат е Ива Дойчинова – един от най-разпознаваемите кадифени гласове на радио и ТВ ефира, а Магията на етиопското кафе е пълноценно сетивно преживяване.

Всеки фен на кафето е поканен да се потопи в изкуството по подготвяне на етиопско кафе – от печенето на зърната по достоверна етиопска рецепта с любопитните истории за културата и гражданския активизъм в Етиопия та чак го вкусването и отнасянето на пакетче кафе за у дома.

С това благотворително присъединяване всеки може да поддържа общата фантазия – да се събере сумата от 10 000 лева за наградния фонд на надарени създатели – бранители на правата и гражданския активизъм. Това са смели и съпричастни създатели, които до 1 април 2023 година ще впрегнат своя гений и изобретателен разум за състезанието „ Граждански Будилник “ vol.6 и ще основат обществено ангажирани фотографии, илюстрации и текстове, разказващи за Доброто и събуждащи света с апела: „ Ние сме най-силни, когато оказваме помощ на другите “. Набраните средства ще подкрепят сътворяването по най-хубавия метод и на фестивала за права и изкуство.

Билет : 50 лева минимално подаяние

Запиши се тук - https://forms.gle/mdhPfJ6mHie33HBz6

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР