Сузанита и приятелят й не са се разделяли, научи HotArena.Щях

...
Сузанита и приятелят й не са се разделяли, научи HotArena.Щях
Коментари Харесай

Бащата на Сузанита: Славата й дойде в повече, но така е и при Лили Иванова!

Сузанита и приятелят й не са се разделяли, научи HotArena.

„ Щях да чуя, в случай че са разграничени. Харесвам Сашо (приятеля на Сузанита). Отговорно момче е. Работи крепко. Не пие и не пуши. Прави щерка ми щастлива. Ако върви по дами, Сузи ще разбере и ще го разкара незабавно “, разкри пред „ България Днес “ Орхан Мурад.

Той признава, че славата на дъщеря му идва прекомерно рано. 15-годишната певица към този момент е звезда и има участия всяка седмица. Заради уговорките си в учебно заведение тя върви по изяви единствено през уикенда. Плътно до нея във всяка дискотека е един от родителите й.

„ Славата на Сузи е огромна. Това не е добре за един младеж. В България на всеки славата му е допълнително, даже на Лили Иванова “, избухна Орхан Мурад. Според артиста у нас няма по какъв начин да бъдеш видян в случай че не покажеш плът.

„ Всеки си демонстрира тялото в клиповете. Статуквото по този начин пожела и възпита хората. Ако не провокираш, няма да те виждат. Шумът към „ Луцифер и Буда, с която Сузанита изгря се получи от нищото. Тя не очакваше да има подобен бук. Дори не си е мислела, че ще стихне върха на известността преди година, а каква стана тя в този момент “, пита се таткото на певицата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР