Сузанита гостува за втори път в студиото на "Папараци" по

...
Сузанита гостува за втори път в студиото на "Папараци" по
Коментари Харесай

bTV и Венета Райкова удариха дъното с това интервю на Сузанита

Сузанита гостува за повторно в студиото на "Папараци " по bTV. "Аз съм доста добър човек, стига да не засягат фамилията ми ", сподели младата изпълнителка в отговор на въпроса на Венета Райкова за слуховете, че певицата е пребила момиче в дискотека.

Доста хубави неща ми се случват в последно време. Всичко се трансформира доста бързо. Предстоят ми доста забавни неща да снима, едно от тях даже е филм. Ще бъда актриса. Не съм ходила на курсове, аз съм си актриса в целия живот”, сподели тя.

„ Аз съм независима форма на образование. Хора единствено за изпити. Уча другояче испански и британски. Нямам доста време да чета книги, тъй като летя наляво и надясно”, сподели тя.

„ Не е елементарно да наподобявам толкоз скандална, само че е значимо човек да има предпочитание. Не чаках първоначално подобен възторг и по този начин да ме атакуват и наскърбяват. Дойде ми като гръм от ясно небе. Не съм получавала толкоз хейт за толкоз малко време. Плаках, Майка ми също беше в кофти положение, тя плака също. Тя даже и сега не е в положително здравословно положение, неприятната й диагноза се върна”, призна Сузи, говорейки, че родителката има рак.

Сузанита призна, че се пробва да я разведрява и даже е водила майка й и баба си на дискотека. „ Беше доста занимателно. Баба беше до 6 сутринта в дискотеката”, съобщи певицата до момента в който си разтваряше деколтето, с цел да се видят по-добре гърдите й.

Атрактивната рапърка показа още, че има нова тръпка в живота си, а някогашният й другар Александър към този момент е единствено прекрасен спомен. "Той избра да продължи по веднъж, а аз по различен и се разделихме. Имахме няколко мотива поради които се разделихме. Той в този момент е свободен, взимайте го ", сподели Сузи.

Гледайте цялото изявление във видеото, в което Сузанита "цъфна " по спортен екип, маратонки и сутиен ТУК! .
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР