Сутрин – лудо тичане, цял ден на работа, отново тичане,

...
Сутрин – лудо тичане, цял ден на работа, отново тичане,
Коментари Харесай

Бърз релакс за уморени и тежки крака

Сутрин – бясно бягане, през целия ден на работа, още веднъж бягане, извършване на покупки... Горките ни крайници! Нека ги поглезим, като им осигурим моменти на същинска отмора.
Шопингът е вашата буря...
Продължават пониженията, а извършването на покупки е ваша уязвимост. След като сте обиколили 30 магазина в търсене на мечтаните от вас артикули, не забравяйте да си осигурите почивка за краката. Вече съществуват електрически масажьори за краката, създадени въз основата на рефлексологията.
Да излезете без обувки с високи токчета – в никакъв случай!
Не се боите от 10-сантиметрови токчета. Ала откакто сте прекарали целия ден, кацнали на тях, краката ви са напряко разрушени. Петминутен самомасаж с подобаващите артикули може да ви накара да забравите за страданието.
Краката ви са смазани! Разтрийте ставите и пръстите на краката с палците на двете ръце. След това раздвижете с въртеливи придвижвания стъпалата си и ги разтрийте най-после с длан. За да улесните масажа, снабдете се с ментов еликсир или ароматно масло. Ако сте 8 часа на крайник...
Продавачка, стюардеса, фризьорка... до момента в който сте на работа и дума не може да става да седнете отвън почивките, които са много редки. В края на работния ден долната част на тялото ви е тотално изтощена... Краката ви болят грубо. Вечерта вкъщи си направете релаксираща баня, с цел да си върнете формата.
Релаксираща баня! Поставете разтворими ароматни хапчета в леген с хладка вода и стъпете върху тях. Отделящите се мехурчета подтикват кожата, ментата, съдържаща се в тях, освежава и тонизира, а индийското орехче форсира кръвообращението. Десет минути наслаждение са задоволителни.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР