Сутрешното предаване "На кафе", което от години е неразделна част

...
Сутрешното предаване "На кафе", което от години е неразделна част
Коментари Харесай

Георги Любенов сменя Гала в На кафе

Сутрешното предаване "На кафе ", което от години е неразделна част от програмата на Нова телевизия, ще има нов водещ.

Според управата на първата частна телевизия у нас, безконечната водеща Гала се е изчерпала след 15 години на екрана. Тя е омръзнала на феновете, макар опитите на продуцентите да раздвижат нещата и да вдъхнат нови сили на предаването. Дори появяването на половинката на водещата - Стефан, който в последните месеци гастролира като кой-знае-какъв в "На кафе ", не е съумяла да разсъни интереса на родната аудитория.



Рейтингът на утринното предаване бил пагубен, по тази причина от Нова са решили да смъкват Гала от ефир, даже и да изгубят част от рекламодателите си, оповестява в. "Уикенд ".

Мястото й, от понеделник до петък, от тази есен, ще заеме разпознаваема екранна двойка, твърди изданието.

От частната медия съвсем са финализирали договарянията с едно от лицата на Българска национална телевизия - водещия на "Денят стартира " Георги Любеноя. Той е имал няколко срещи с програмния шеф на частната медия Вяра Анкова, която до преди месеци му бе началник в Българска национална телевизия.

Запознати издават, че в случай че се съгласи да стартира работа в Нова, заплатата му за месец ще се равнява на 12 месечни хонорари в малкия екран майка. Кой не би отказал такова предложение?!

Любенов към този момент е уведомил работодателите си, че ще смени работното си място от есента. Сред имената, които се спрягат за възможни екранни половинки на Любенов са Боряна Граматикова и Ева Кикерезова.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР