Сутрешното кафе е същински еликсир. Благодарение на кофеиновата напитка успяваме

...
Сутрешното кафе е същински еликсир. Благодарение на кофеиновата напитка успяваме
Коментари Харесай

Ако искате да прогоните КОМАРИТЕ, не хвърляйте утайката от КАФЕТО си

Сутрешното кафе е истински балсам. Благодарение на кофеиновата напитка съумяваме да се пробудим и да се подготвим уместно за новия ден. Горчивият усет на кафето ни освежава и ни оказва помощ да си подредим мислите в главата.

Дали обаче в миналото сте предполагали, че точно утайката от кафе може да ви помогне да прогоните комарите? Сигурни сме, че малко на брой от вас са чували за този трик. Уверяваме ви, че той работи безотказно и ще останете същински удовлетворени от действието на утайката от кафе.

Как с кафе да прогоним КОМАРИТЕ?
 Подправката, от която КОМАРИТЕ бягат далеко Подправката, от която КОМАРИТЕ бягат далеко
Не е загадка, че комарите са едни от най-досадните инсекти, преносители на голям брой болести. Хората бягат от тях, само че не и кръвопийците о...

Ако сте загрижени за околната среда и не ви се желае да употребявате репеленти с химически състав, с цел да се предпазите от насекомите, можете напълно умерено да се доверите на утайката, останала в чашата от утринното ви кафе.

Да не приказваме, че тази съставна част има и още куп потребни дейности, като това да оказва помощ на растенията да порастват, подарява ни с по-красива кожа и не на последно място – гони комарите.

Самата процедура по прогонване на комарите не е по никакъв начин комплицирана и не е обвързана с доста време. Единственото, което се изисква от вас, е да вземете утайката от кафето и да я изсипете върху паница, която авансово сте покрили с алуминиево фолио.
 КРАЙ на комарите с една ябълка и няколко зрънца карамфил КРАЙ на комарите с една ябълка и няколко зрънца карамфил
Лятото е най-обичаното време от годината. През тези няколко топли месеци хората си подаряват незабравими прекарвания, страсти и наслаждения...

Преместете чинията на изсъхнало и ветровито място, тъй че продуктът да изсъхне изцяло. След като се уверите, че този развой е протекъл вярно, можете да вземете утайката и да я разсипете върху равна повърхнина, тъй че до нея да нямат достъп домашните любимци или пък децата.

Много е значимо благодарение на кибритена съчка да обгорите утайката. Имайте поради, че утайката гори относително постепенно, а до момента в който това се случва, комарите надушват миризмата и стартират да бягат далеко.

Опитайте и сме безусловно сигурни, че ще останете безпределно удовлетворени от този естествен способ, който по никакъв метод не е привързан с покупка на каквито й да е било репеленти.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР