Сутиенът е един от задължителните и незаменими артикули от дамския

...
Сутиенът е един от задължителните и незаменими артикули от дамския
Коментари Харесай

Защо спането със сутиен е вредно?

Сутиенът е един от наложителните и незаменими продукти от дамския дрешник. Много девойки толкоз привикват с този аксесоар, че даже спят с него. Мненията са смесени. И по този начин, добре ли е да спите със сутиен или не и за какво?

За вярна отмора женското тяло би трябвало да се усеща умерено и свободно. Трябва да се заобикаля всяко облекло, което е тясно или неловко. Сред нежния пол обаче има доста, които обичат да спят по долни дрехи. Нека разгледаме по-отблизо рисковете, с които могат да се сблъскат дамите, които носят сутиените си през нощта.

Наистина ли е толкоз неловко?

Много дами се отърват от сутиена си първо, когато се приберат. Повечето представители на нежния пол споделят, че спането в сутиен е доста неловко. Сутиен в съня не може да поддържа гърдите на 100%.

През нощта женският бюст се държи „ без значение “. Така че, гърдата може да " изпадне " от чашата. В допълнение, презрамките и катарами притискат раменете и гърба, причинявайки зачервяване. Постоянното носене на сутиен, изключително с пълнител, не е хигиенично, защото по кожата могат да се появят пъпки и раздразнения.

Какви са рисковете?

При дълъг престой в сутиен млечната жлеза е в неестествено положение и страда от погрешно кръвоснабдяване. Във всеки случай сутиенът ще компресира няколко лимфни възли и канали, като по този метод предотвратява естественото премахване на токсините от тялото и естествения лимфен дренаж. Важно е да знаете, че тези процеси са най-активни през нощта.

Друг негативен миг е, че материалът, от който е изработен този артикул, може да увеличи телесната температура в региона на гърдите. И това е един от признаците на предраково положение на гърдата.

Потенциални проблеми „ в бъдеще “

Сутиенът, който оказва напън върху гърдите, е една от аргументите за задържане на течности в тялото. Това от своя страна може да аргументи по -сериозни затруднения в бъдеще, като появяването на кисти, възли и тумори. Ограниченото кръвообращение може да способства за малформацията на млечните жлези и развиването на рак. В края на краищата, както знаете, гърдата пораства до 25 години. Ето за какво девойките би трябвало да помислят изключително по този въпрос.

Почти всички модели са ушити с една закопчалка, която притиска на едно и също място всеки ден. В легнало състояние закопчалката притиска гърба няколко пъти по -силно. Под въздействие на този негативен фактор може да стартира изкривяването на гръбначния дирек или появяването на херния.

Какво споделят учените?

Всички учени настояват, че носенето на сутиен повече от 12 часа без спиране се отразява отрицателно на здравето на дамите. Това води до нараснал риск от рак на гърдата и други болести. Чрез многочислени опити учените са открили, че продължителното носене на елече, изключително през нощта, усилва риска от злокачествени тумори с 20 пъти.

Експертите споделят, че дамите, които спят без сутиен, са доста по -малко склонни да развият рак на гърдата и други болести. Затова недвусмислената рекомендация на учените е да откажат сутиен по време на сън.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР