Сурови мерки срещу водачите на неизправни автомобили. Служебно ще се

...
Сурови мерки срещу водачите на неизправни автомобили. Служебно ще се
Коментари Харесай

Нови санкции срещу шофьорите с неизправни автомобили

Сурови ограничения против водачите на неизправни коли. Служебно ще се приключва регистрацията на коли, при положение на определяне на рискови нередности на наложителния годишен механически обзор. Предстои организация "Автомобилна администрация " да спусне новите условия до пунктовете за механически прегледи.

Регистрационни табели при положение на рискови неизправности няма да бъдат сваляни. Информацията за повредата ще отива в системата на организация "Автомобилна администрация ", оттова в тази на "Пътна полиция " и едвам тогава регистрацията ще се приключва служебно.

В графата рискови повреди влизат отработени газове отвън нормата, неизправности в кормилната уредба, а също по този начин и в спирачната система, съобщи Bulgaria ON AIR.

Освен тях съществуват обилни и незначителни повреди, а коя щета в коя рубрика влиза - ще взема решение техническото лице.

Въпреки че статистика няма, от идната година ще има обединен електронен стикер за механически обзор. Предвижда се и санкция от 2000 до 7000 лв. за приплъзване на километража.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР