Суроватката се счита за отпадък, който не представлява никаква стойност.

...
Суроватката се счита за отпадък, който не представлява никаква стойност.
Коментари Харесай

Баба ми пие всяка сутрин и вечер преди лягане по 1 чаша: В час е с всичко, а акъла й щъка дори по-бързо от моя

Суроватката се смята за боклук, който не съставлява никаква стойност. Въпреки това, един незаслужено пропуснат артикул съдържа доста витамини, водоразтворими протеини, калциеви соли, като в същото време е нискокалоричен (3 пъти по-малко калории, в сравнение с в киселото мляко). В доста култури суроватката се употребява като потребна безалкохолна напитка.
Вторият артикул е чесънът – най -ценното лекарство, натурален антибиотик, антидепресант, имуномодулатор, склад на витамини и микроелементи.
За страдание, той се употребява основно в дребни дози като фалшификация за ястия, забравяйки за лечебните му свойства. Приемането на суроватка в композиция с чесън може да лекува съвсем всички заболявания без пресилване. Необходимо е единствено да изберете вярното съответствие и доза.

Лечение със серум от чесън
Въпреки, че този способ няма съвсем никакви противопоказания, хората с проблеми с бъбреците, гастрит и висока киселинност би трябвало да го употребяват с нараснало внимание.
Как да приемате серума
Тази процедура усъвършенства работата на червата, предотвратява развиването на гнилостни процеси, възстановява киселинността на стомашния сок, възвръща естествената чревна микрофлора. Вие ще правите висококачествено разчистване освен на храносмилателния тракт, само че и на цялото тяло!

Съставки:
1 чаша суроватка от пълномаслено мляко
1 скилидка чесън
Подготовка и приложимост:
Суроватката се подготвя посредством узряване на млякото. Настържете скилидка чесън и поставете в чаша със суроватка. Пийте сместа заран на празен корем. Провеждайте подобен курс 4-5 пъти годишно през месец.

Не е ли това неуместно елементарен метод и ще видите невероятните резултати! По този метод серумът може да се пие всеки ден в продължение на доста години и да забравите доста здравословни проблеми.
Можете да забравите за неприятния мирис, в случай че изядете парче лимон или портокал дружно с кори.. Дъвката с мента и близалките също изцяло отстраняват неприятния усет.
Опитайте най-малко един месец да пиете серума с чесън и ще сте доста удовлетворени от здравето си. Не забравяйте, че работата на целия организъм зависи от положението на червата ви.
Инфо: lekuvai.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР