Сурогатно майчинство, удобен брак с по-малката сестра, тайна любовна история

...
Сурогатно майчинство, удобен брак с по-малката сестра, тайна любовна история
Коментари Харесай

Скандалът продължава! Хуан Карлос призова крал Фелипе да се разведе с Летисия (Подробности)


Сурогатно майчинство, комфортен брак с по-малката сестра, загадка любовна история и даже проекти за бракоразвод! Всичко това е обвързвано с кралица Летисия и крал Фелипе Испански, които се оказаха герои не на неприятен сапунен сериал, а в биографичната книга на някогашния шурей на кралицата Хайме дел Бурго.

В биографията си Бурго твърди, че Летисия е имала загадка спекулация с него преди сватбата с Фелипе, след брака си с краля, а също и откакто той се дами за сестра й Телма. Дел Бурго разкрива още, че даже е живял в имението на кралската двойка, кръстник е на двете им дъщери, а също така кралицата му е предложила да имат общо дете от сурогатна майка.

Според някогашния шурей на кралицата, Летисия е желала да се разведе с мъжа си, а кралското семейство изобщо не я е одобрявало. " Когато Фелипе съобщи, че желае да се омъжи за Летисия, татко му твърдо му забрани, а кралица София се разплака. Тя не спираше да повтаря, че бракът е за цялостен живот и не желае принцът да съсипе фамилията си. Фелипе обаче ги заплаши, че ще се откаже от короната, в случай че не му разрешат и те бяха принудени да правят отстъпка ", споделя Дел Бурго.

Той твърди още, че през 2013-та година съпрузите са били в доста тежки връзки. " Летисия напусна фамилната отмора в Марбея и се върна в Мадрид. Тогава Хуан - Карлос сподели на сина си " Разведи се тогава ", тъй като знаеше, че има съществени проблеми сред тях. По това време Летисия в действителност беше подготвена да се разведе с мъжа си. Тя възобнови връзката си с мен ", споделя още дел Бурго.

Той твърди, че кралицата е изневерявала и на първия си брачен партньор с ефирен оператор, а с него се срещнала в нощта преди сватбата си и го попитала за какво в никакъв случай не е изискал ръката й.  От двореца не престават да мълчат.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР