Суперзвездата на световния футбол - Кристиано Роналдо, разтърси всички със

...
Суперзвездата на световния футбол - Кристиано Роналдо, разтърси всички със
Коментари Харесай

Пиърс Морган с разкритие за Роналдо: Той иска в отбор от Шампионска лига

Суперзвездата на международния футбол - Кристиано Роналдо, раздруса всички със скандалното си изявление пред журналиста Пиърс Морган, в което атакува съществено Манчестър Юнайтед, притежателите на клуба и разгласи, че не почита мениджърът Ерик загар Хаг единствено няколко дни преди старта на Световното състезание в Катар.

Самият Морган показва околните си връзки с португалската звезда, а в този момент в изявление за „ The Telegraph “ той разкри, че двамата са разменили известия, откакто Роналдо и Манчестър Юнайтед се разделиха по взаимно единодушие.

„ Изпратих на Кристиано гифче на Уилям Уолъс в „ Смело сърце “, в което той споделя „ независимост “, съобщи Морган, който разяснява, че си е помислил, че това е съвършеното известие за случая.

„ Свободен като птица “, ми отговори Роналдо “, добавя още британският публицист.

Веднага след скандалното изявление от Манчестър Юнайтед излязоха със известие, че ще подхващат нужните ограничения по отношение на португалската звезда и към седмица по-късно двете страни потвърдиха, че се разделят по взаимно единодушие. Английската преса добавя информацията, като оповестява, че това е коствало на Роналдо към 16 милиона паунда, които е трябвало да получи до края на контракта си през идващото лято.

„ Не става въпрос за пари. Той счита, че в случай че се показа добре на Светоново състезание, ще получи това, което в действителност желае. А това клуб в Шампионската лига, който да му разреши да играе в шампионата и да успее да надгражда над своя връх по голове в най-престижния клубен шампионат, да чупи върхове и да печели титли “, разкрива още Пиърс Морган.

До този миг на Мондиала в Катар Роналдо се разписа единствено един път от дузпа в първите три мача на „ мореплавателите “ в груповата фаза, а на 1/8-финалите Португалия ще срещне Швейцария.

'Sorry, virtue-signallers – I'm enjoying the Qatar experience.'

Great to talk to about the moral inconsistencies of World Cup outrage, his jousts on the subject with, and his revealing text exchange with Cristiano Ronaldo
— Oliver Brown (@oliverbrown_tel)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР