Суперзвездата на световния футбол би паснал най-добре в отбора на

...
Суперзвездата на световния футбол би паснал най-добре в отбора на
Коментари Харесай

Реал Мадрид и Барселона? Не - Рууд Гулит посочи точната дестинация за Ерлинг Холанд

Суперзвездата на международния футбол би паснал най-добре в тима на , където ще бъде квалифициран от Юрген Клоп - такова мнение изрази именитият нидерландец Рууд Гулит пред немското издание " BILD "!
Нападателят на се чака да бъде един от най-търсените играчи, когато трансферният пазар отвори още веднъж в края на сезон 2021/22. На този стадий се счита, че Реал Мадрид и Барселона са най-близо до Холанд, само че Гулит е на друго мнение:
" Виждам го в Англия, само че не мисля, че ще отиде в Манчестър Юнайтед. Манчестър Сити би бил добър вид за него поради Пеп Гуардиола. Но Юрген Клоп и Ливърпул също биха били страхотни. Това, което Юрген направи с клуба, е необикновено. Просто би трябвало да го обичаш, а той постоянно е гладен за триумфи. Това устройва Холанд! ", съобщи някогашният футболист.
От дебюта си за Дортмунд на 18 януари 2020 година, Холанд е взел участие в 97 гола (80 попадения и 17 асистенции) в общо 79 мача във всички шампионати за клуба. Това е над два пъти повече от головете, които Садио Мане е имал за Ливърпул за същия интервал от време (43) и с 14 повече от Мохамед Салах!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР