Суперзвездата на Ел Ей Лейкърс ЛеБрон Джеймс заяви, че остава

...
Суперзвездата на Ел Ей Лейкърс ЛеБрон Джеймс заяви, че остава
Коментари Харесай

ЛеБрон Джеймс: Няма да се отказвам, искам да се боря за още титли

Суперзвездата на Ел Ей Лейкърс ЛеБрон Джеймс съобщи, че остава „ подготвен “ за баскетбола малко преди 38-ия си рожден ден, само че четирикратният първенец на НБА бе безапелационен, че желае да бъде в тим, който се бори за купата. Кралят, който навършва 38 в петък, направи равносметка на кариерата си след следващата разочароваща загуба за калифорнийци, този път от Маями Хийт.

Без Антъни Дейвис, който е отвън игра заради травма, „ езерняците “ изгубиха пет от последните си шест мача в Лигата и са с баланс 14-21. Това не е обстановка, в която Джеймс, който продължава да има приблизително по 30 точки на мач, желае да се намира.

„ Аз съм победител и желая да спечелвам и да бъда в позиция да се боря за трофеи. Това постоянно е била моята пристрастеност и цел откогато влязох в Лигата като 18-годишен от Акрън, Охайо. Знам, че това лишава време, само че когато към този момент си бил на сходно място и си стигнал до короната, да играея баскетбол на това равнище просто с цел да играя баскетбол не е в моето ДНК. Просто не е там към този момент “, стартира той.

Джеймс към този момент показа, че желае да играе, до момента в който най-големият му наследник – Брони, влезе в Лигата, което ще се случи най-рано през 2024 съгласно сегашните правила. Въпреки това, проектът очевидно не включва игра в тим от средата на таблицата.

„ Мисля за това какъв брой дълго ще мога да играя баскетбол. Мисля за това, че не желая да завърша кариерата си, играейки на това равнище – от отборна позиция. Искам към момента да се боря за шампионски трофеи, тъй като знам какво мога да донеса във всеки един клуб с верните части “, разяснява още Джеймс, което е и самобитна рецензия и тревога към Лейкърс да привлекат положителни играчи до края на периода за трейдове на 9 февруари
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР