Суперзвездата на Барселона Лионел Меси даде своите съвети към родителите

...
Суперзвездата на Барселона Лионел Меси даде своите съвети към родителите
Коментари Харесай

Меси съветва как да се отнасяме с децата в пандемията

Суперзвездата на " Барселона " Лионел Меси даде своите препоръки към родителите по какъв начин да поддържат връзка със своите деца в изискванията на пандемия. Аржентинецът, който е дипломат на УНИЦЕФ, показа и канала за връзка за засегнатите от COVID-19, основан от международната организация.

" Коронавирусът ни кара да се чувстваме несигурни, тревожни и прочувствени. Тези страсти също се изпитват от дребните момчета и девойки, и подрастващите по доста специфичен метод. Те се плашат, в случай че ние, възрастните прекалено много се вълнуваме или сме ужасени. Затова имаме огромна отговорност - би трябвало да успокоим по-малките по време на рецесия. Много е значимо да беседваме с тях какво се случва, по метод, който те да схванат - като използваме простоват и понятен за възрастта им език ", написа Меси.

Междувременно новата звезда на " Борусия " (Дортмунд) и Първа Бундеслига - Ерлинг Холанд, също даде съвет към хората по какъв начин да постъпват в комплицираната обстановка. " Тази пандемия ни кара да се усещаме по-стресирани и несигурни от всекидневно. Ако се чувствате свръхнапрегнати през тези дни, то не сте сами. В допълнение на грижите, които поставяме към телата си, би трябвало да обърнем внимание и на нашия разум. Медитацията е съществено нещо и несъмнено може да ни помогне да контролираме нашите лични страсти, тъй че да обърнем повече внимание на останалите хора и да действаме по-алтруистично ", написа норвежецът в профила си в " Инстаграм ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР