Суперзездата на световния ММА Конър Макгрегър изглежда, че отново ще

...
Суперзездата на световния ММА Конър Макгрегър изглежда, че отново ще
Коментари Харесай

Видео на Конър в леглото на чужда жена обикаля интернет

Суперзездата на международния ММА Конър Макгрегър наподобява, че още веднъж ще нашуми с характерности оттатък бойните си умения. Бившият първенец в две категории на UFC постоянно бива замесен в кавги заради имиджа си на неприятно момче и неправилна преценка, само че в този момент почитатели се питат дали ирландецът не е направил още по-голяма неточност.
Неизвестна жена разгласява видео, в което се вижда по какъв начин мъж, който извънредно доста наподобява на Макгрегър спи в легло до нея. Няма по какъв начин да се разбере с безспорна сигурност дали това в действителност е любимецът на толкоз доста ММА ентусиасти, а и какъв е подтекстът на снимания къс клип, само че по татуировките и лицето се вижда повече от мощна аналогия със звездата.
Конър има две деца от неговата брачна половинка Дий Девлин. Двамата са се трансформирали пример на сантименталната ММА двойка и техни фотоси непрекъснато циркулират интернет пространството, споделяни от влюбени в имиджа им последователи.

Миналата година Конър бе замесен и разследван за два случая на полово принуждение в Ирландия. По време на конференцията за дуела му против Доналд Серони въпросът бе издигнат още веднъж, само че Макгрегър отхвърли да приказва, а президентът на UFC Дейна Уайт незабавно отбрани своята най-доходоносна звезда и побърза да смени тематиката на диалог.

Смятате ли, че мъжът във видеото в действителност е Конър, почитатели?
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР