Супермоделът украсява корицата на февруарското издание на Harper’s Bazaar UK,

...
Супермоделът украсява корицата на февруарското издание на Harper’s Bazaar UK,
Коментари Харесай

Иман за Дейвид Боуи: Иска ми се да бяхме имали повече време

Супермоделът украсява корицата на февруарското издание на Harper’s Bazaar UK, а в изявлението към фотосесията споделя за връзката си с Дейвид Боуи, за живота в провинцията и за това по какъв начин приема остаряването. Иман назовава музиканта, за който бе омъжена от 1992 година до гибелта му през 2016-а, своята същинска обич. „ Дейвид е в сърцата ни всеки ден “, споделя тя пред списанието. " Това беше моята същинска обич. Дъщеря ми един път ме попита дали ще се омъжа още веднъж и аз й отговорих: „ Никога. “

За Иман Дейвид продължава да живее посредством музиката си, посредством многочислените му почитатели и в никакъв случай няма да не помни по какъв начин в деня на неговата кончина, когато отива да се разноски в планината, вижда пред себе си синя птица. Поредният знак, който получава, тъй като в последния сингъл на Боуи – Lazarus, той пее: „ Аз ще бъда свободен, тъкмо като синята птица... “
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Harper's Bazaar UK (@bazaaruk)

Въпреки известността им и триумфите ми Иман споделя, че връзката им „ не би могла да бъде по-нормална “ и я дефинира като изцяло елементарен брак.

„ Той беше доста занимателен, беше същински благородник. Всички приказват за него като нещо футуристично, само че не беше, повече от всичко друго обичаше да носи типичен костюм от три елементи. Имахме прекрасен и естествен живот и това го правеше прелестен. Можехме да живеем в Ню Йорк, да вземем щерка си от учебно заведение, да се разхождаме на всички места... Иска ми се да бяхме имали повече време " “, споделя Иман.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от IMAN (@the_real_iman)

На 8 януари Дейвид Боуи щеше да навърши 74 години, само че остана вечно на 69. Той умря на 10 януари 2016-а, единствено два дни след рождения си ден. Миналата година Иман показа покъртителен пост във връзка годишнината от неговата загуба, като написа в Инстаграм профила си: „ Понякога спомените се промъкват от очите ми и се търкалят по бузите ми “. Супермоделът показа и фотография на картина, която е нарисувала за своя брачен партньор и на която има изобразена синя птица, която лети над океана.

„ Дейвид ми даде най-вълнуващите, прочувствени и изпълнени с обич 24 години. И въпреки всичко не беше задоволително, беше прекомерно малко. Въпреки че няма да привикна с неговата липсва, знам, че Дейвид постоянно е в близост. “
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от IMAN (@the_real_iman)

Макар да се дефинира като градско момиче, предходната година в разгара на епидемията, тя взема решение да размени Манхатън със спокойствието на провинцията, където прекарва времето си в разходки, готвене, четене, гледане на филми и изобразяване. „ Дейвид беше художник, щерка ми е художник. Никога не бях рисувала, по тази причина взех решение да се захвана с това. Научих, че не е нужно да си добър в нещо, за да започнеш да го правиш “, споделя тя.

Далеч от децата си, Иман признава, че от време на време се усеща самотна, макар че е от хората, които се усещат добре в личната си компания. Но до нея постоянно е 14-годишният Макс, кучето, което по някаква случайност също е с друг цвят на двете очи – едното е синьо, а другото – кафяво. Точно като Боуи.

 
Припомнете си и тяхната любовна история

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР