Супермоделът, който е в очакване на първото си дете, сподели

...
Супермоделът, който е в очакване на първото си дете, сподели
Коментари Харесай

Джиджи Хадид показа новия си апартамент в Ню Йорк

Супермоделът, който е в очакване на първото си дете, показа в профила си в Инстаграм фотоси от новия си апартамент в Ню Йорк, който е съумяла да приключи тъкмо преди градът да попадне под карантина. „ Развълнувана съм, че ще мога да се любувам на всички тези прелестни кътчета, които сътворих с малко помощ от обичаните ми изобретателни хора “, написа Джиджи Хадид, като благодари на Гордън Кан, проектант, прочут точно с реновирането на разнообразни места, както и на своята майка Йоланда Хадид. Въпреки съдействието на експерти тя интензивно се е присъединила в дизайна на интериора.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Gigi Hadid (@gigihadid) на Апр 8, 2020 в 2:16 PDT

В дневната и в кухнята виждаме доста цветни елементи, измежду които се открояват канапе на Missoni, както и цветни възглавници Jean Paul Gaultier. В кухнята виждаме красиви порти, които са реализирани с блестящо оцветените форми за паста на художничката Линда Милър Никълсън.



На една от стените пък се откроява платно на Иймън Харингтън, върху което написа: „ Добре пристигнали! Всякакви възрасти, всевъзможни цветове, всевъзможни размери, всевъзможни култури, всевъзможни полове, всевъзможни вярвания, всевъзможни религии, всевъзможни видове, всевъзможни хора, са на несъмнено място тук “. Стената на една от баните пък е покрита с корици на New Yorker. Докато спалнята е в по-неутрални тонове, единствено над нея са сложени малко по-цветни украшения. Именно в новия си дом Джиджи и Зейн Малик ще посрещнат своя правоприемник.



 
И още звездни двойки, които скоро ще станат родители

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР