Супербоул LIV е най-чаканото спортно събитие в САЩ през годината

...
Супербоул LIV е най-чаканото спортно събитие в САЩ през годината
Коментари Харесай

Ето кои ще се грижат за шоуто на полувремето на Супербоул LIV


Супербоул LIV е най-чаканото спортно събитие в Съединени американски щати през годината и по традиция ще съставлява доста повече от просто един край в Националната футболна лига (НФЛ). Организаторите от Маями имаха четири години да се приготвят за този незабравим миг и както постоянно, една от най-чаканите вести е обвързвана с шоуто на полувремето.

5 days until #SBLIV! #WeReady

(by @Ford) pic.twitter.com/Ok3KzWyMTC
— NFL (@NFL) January 28, 2020
Изстрелващата нависоко Даяна Рос е измежду именитите изпълнителки по време на Супербоул, а тази година за заниманието на всички ще се грижат Дженифър Лопес и Шакира. Миналата година тази привилегия получиха Maroon 5 и Big Boi.

Jennifer Lopez, Shakira to Headline 2020 Super Bowl Halftime Show

#2020SuperBowlHalftimeShow#SuperBowlLIV pic.twitter.com/LVApb8ekcI
— Super Bowl LIV Live Stream Reddit (@nflbowl2020live) January 27, 2020
“Откакто видях Даяна Роуз да полита в небето по време на шоуто на полувремето, си мечтаех и аз да извършвам на това събитие. Сега е още по-специален случай, тъй като означаваме юбилейния 100-тен сезон на НФЛ, а и ще си партнирам с латино другарка. Нямам самообладание да покажем какво могат девойките на най-голямата сцена в света”, сподели Лопес.

Practicing with my new drum set! #SBLIV pic.twitter.com/ZRDZqeADOd
— Shakira (@shakira) January 25, 2020
“За мен е чест да вземам участие на една от най-големите подиуми в света и дружно с приятелката ми да представим по най-хубавия метод всички латиноамериканци. Това е американската фантазия и ще създадем ужасно шоу на полувремето”, сподели Шакира.

Американският химн ще бъде изпълнен от Деми Ловато.

Супербоул LIV стартира в 01:30 часа в нощта на неделя против понеделник и опълчва Канзас Сити Чийфс и Сан Франсиско 49-ърс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР