Сумата от 250 000 лв., необходима за закупуването на специализирана

...
Сумата от 250 000 лв., необходима за закупуването на специализирана
Коментари Харесай

До няколко месеца Варна ще има детска линейка | я ще помага на специалистите педиатри в обслужването на между 5 и 10 деца в денонощие

Сумата от 250 000 лева, нужна за закупуването на профилирана детска здравна кола за спешна помощ във Варна, е събрана единствено за четири месеца. А триумфът е реализиран с помощта на подаяние от 130 000 лева, направено от семейство Димови преди броени дни.

Това заяви за Moreto.net Владислав Николов, ръководител на съдружие " Аз имам вяра и оказвам помощ ", което провежда акцията.

" Успяхме! Успяхме! Успяхме! Ние от благотворителна акция " Аз имам вяра и оказвам помощ " сме същински щастливи и възхитени от обединяването на хиляди хора, които повярваха за следващ път в нас! Събранаta сума от 250 000 лева се реализира с помощта на хиляди обединени положителни хора, дружно с които в последните месеци събирахме капачки за преработване, стотинки, дарения и религия в положителното! ", споделя Владислав Николов.
Следва поръчването, изработването и доставянето на профилираната кола за спешна помощ, което ще отнеме няколко месеца, прецизират уредниците и допълват, че тя ще оказва помощ на експертите педиатри в обслужването на сред 5 и 10 деца в денонощие.

От " Аз имам вяра и оказвам помощ " напомнят, че благотворителна акция е основана като дребна квартална концепция за събиране на пластмасови капачки, които да се предават за преработване, а със събраните средства да бъде закупувана здравна инсталация в помощ на недоносените и новородените бебета отделенията по неонатология и детска хирургия.

От началото на акцията през 2015 година до момента са събрани над 219 тона капачки и са дарени 22 медицински апаратури в помощ на хиляди бебета и деца.

" Благодарим на всеки, който поддържа акцията, събира капачки и стотинки, с което ни оказва помощ да спасяваме детски животи! ", декларират от " Аз имам вяра и оказвам помощ ".
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР