Суха откъм участия ще е новогодишната нощ за плеяда естрадни

...
Суха откъм участия ще е новогодишната нощ за плеяда естрадни
Коментари Харесай

Васко Кеца прецака Лили Иванова!Естрадни асове остават на сухо за ЧНГ

Суха откъм участия ще е новогодишната нощ за плеяда естрадни артисти

Никой хотелски комплекс не може да си разреши Лили Иванова, тъй като кубратската дива желала шестцифрена сума за час и половина пеене.

На същият хал били сътрудниците й Георги Христов, Йорданка Христова, дует „ Ритон “, Силвия Кацарова, Марги Хранова. Българската Бони Тейлър –Тони Димитрова съумяла да се уреди с присъединяване в спа хотел в Хисяря против 7 бона хонорар.

Орлин Горанов и  Кристина Димитрова ще извиват глас в родния й град Бургас, в най-скъпия 5-двезден хотел. Двамата ще си делнат по пет бона за вечерта.

Нели Рангелова ще радостни гостите в хотел във Враца, като се навила да пее против скромните четири бона.

За първи път, от доста години, Мими Иванова и Развигор Попов ще да забавлявали гостите в столичен хотел, като и те смъкнали мизата на 4-5 бона. Дует „ Тоника “ се събирала да пее за ЧНГ  на площада в Ямбол, по покана на градоначалника.

Комикът Митко Рачков остава без покана точно на новогодишната нощ. Предната вечер артистът обаче ще радостни гостите в един от най-скъпарските хотели във Велинград.

Фолклорната звезда Николина Чакърдъкова ще излиза на сцената взаимно с естрадния трубадур Веско Маринов. За 15 бона цена се договорила тя с хотелската администрация, а Маринов извивал глас против тлъстите 10 хилядарки.

Васко Кеца бил най-добре от гилдията. Естрададжията имал поръчки  за четирите празнични вечери в страната, като хонорарът му биел върха от 15 -20 000 лв. за присъединяване.

Източник: Лупа.бг

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР