Стюардеса разкри метода, който използва, за да помогне на млади

...
Стюардеса разкри метода, който използва, за да помогне на млади
Коментари Харесай

Стюардеса обяви как наказва пътници, които не сменят местата си

Стюардеса разкри метода, който употребява, с цел да помогне на млади фамилии, когато пасажерите на самолета отхвърлят да сменят местата си, с цел да бъдат настанени децата. Това обаче може да бъде  същинско наказване за забърканите.

Митра Амирзаде, стюардеса, основана в Орландо, сподели пред The ​​Wall Street Journal, че когато напъните за ходатайство се провалят и дете е забъркано в тази ситуация със промяна тук-там, тя приказва с други пасажери, желаейки на фамилията да бъде помогнато.

Понякога госпожа Амирзаде разпорежда на упорити пасажери отговорността да забавляват децата, които седят сами, като наказване: „ Добре, значи ще гледате дребното дете? “

„ Тогава ще поискате техните закуски и техните книжки за оцветяване, тъй като те ще се нуждаят от това “, което на процедура кара тези, които не желаят да се сменят с родителите на малчуганите, да бъдат бавачки по време на пътуването.

Въпреки това, стюардесата сподели, че тя съвсем не се меси, когато двойки са разграничени, само че желаят да седнат дружно, защото тя не желае пасажерите, които заплащат, да бъдат „ принудени “ да си разменят местата.

Г-жа Амирзаде добави: „ Следващия път, когато усетите, че се ядосвате или разочаровате, че не получавате мястото, което желаете, би трябвало да си припомните, че не сте платили, с цел да изберете мястото си. В противоположен случай щеше да си в него. “

Член на екипаж, също представител на профсъюза на самолетна компания, която таксува за уголемен избор на място, сподели, че се сблъсква със случаи на замяна тук-там при към 80 % от месечните си полети, написа independent.co.uk.

Противоречивият етикет за промяна тук-там по време на полетите се трансформира в постоянно срещан спор, защото таксите за авансово резервирани места скочиха.

 Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР