Студент от Нова Зеландия направи виртуален сандвич със Земята, като

...
Студент от Нова Зеландия направи виртуален сандвич със Земята, като
Коментари Харесай

Направиха сандвич със Земята

Студент от Нова Зеландия направи виртуален сандвич със Земята, като откри сътрудник за начинанието си в Испания, заяви " Дейли мейл ". Младежът решил да извърши опита, като сложи филия на несъмнено място в Оукланд и в това време различен човек постави друго парче самун на тъкмо противоположната точка на планетата ни.

С помощта на приложение в уеб страница запалянкото пресметнал, че в случай че едната филия е на плажа Бъкланд бийч в Оукланд, другата би трябвало да е на съответно място в Западна Испания, на към 90 км от Малага. И намерил съидейник от Испания в обществената мрежа Реддит.

Инициаторът от Нова Зеландия се снимал на точното място, което бил отбелязал и с националното знаме и сложил филия самун на пясъка. По същото време виртуалният му сътрудник сторил това на уреченото място, западно от Малага.

За да укрепи резултата и да отпразнува събитието, новозеландецът изрязал с лазер артистично изображение на " сандвича " върху 20 филии самун. Публикацията за събитието в обществената мрежа провокирала възхищението на останалите консуматори.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР