Студеният февруари и повод да си оставаме по-често у дома.

...
Студеният февруари и повод да си оставаме по-често у дома.
Коментари Харесай

20 филма, които ще ни залепят за екрана този месец

Студеният февруари и мотив да си оставаме по-често вкъщи. А какво по-приятно от комфорта на домашната конюнктура, компанията на фамилията, чаша топъл чай или пък пиво в ръка и споделено време пред дребния екран. За студените споделени вечери от Warner Bros. Discovery ни оферират превъзходен асортимент от от „ най-хубавото, забавното и пиперливото всред жанровото многообразие на телевизионните канали ”

От скоро HBO и Discovery са под шапката на медийния конгломерат у нас, с което те се прибавят към големия избор предлаган от Cinemax, TLC, HGTV, Investigation Discovery (ID), Food Network, Eurosport и други. Ето какво предлагат за вас от Warner Bros. Discovery този февруари.



Хари Хафт ” (12 февруари от 21:00 часа) е биографичен трагичен филм от 2021 година, режисиран от Бари Левинсън, по сюжет на Джъстин Джуел Гилмър. Бен Фостър играе ролята на Хари Хафт, оживял в действителния живот в концентрационния лагер Аушвиц, където е заставен боксира с други пандизчии, с цел да оцелее.

Бадем и морско конче ” е с премиера на 19 февруари от 21:00 часа и в него Ребъл Уилсън влиза в първата си трагична роля. Тя е археолог, чийто брачен партньор получава мозъчна контузия, което я кара да стартира афера… с жена – в ролята гледаме актрисата  Шарлот Гейнсбург.



Съботните министър председатели от 21:00 часа включват сантименталната комедия " Селест и Джеси, вечно " (11 февруари) с Рашида Джоунс (позната от Офисът и Паркове и отдих в HBO Max) и Анди Самбърг, в която те са двойка най-хубави другари, изправящи се пред провокациите на срещите с нови хора, след завършилия им с бракоразвод брак.

Можем да гледаме още веднъж и „   Джуманджи: добре пристигнали в джунглата ” (18 февруари) и „   Джуманджи: идващото равнище ” (25 февруари).



В петъците ще гледаме -„ Т2 Трейнспотинг ” от 2017 година (10 февруари от 22:00 часа) и немската драма „ Гората мълчи ” (17 февруари от 23:00 часа), който разплита историята към ликвидиране, случило се преди 20 години.

Добрият татко: историята на Мартин Маккнийл ” (17 февруари от 23:30), споделя за едно съвсем напълно убийство… Сензационният трилър по автентичен случай екранизира историята на  Мартин Макнийл – почитан доктор и стожер на своята общественост, който се оказва умопобъркан, умъртвил жена си, с цел да прикрие любовна спекулация. Уил Феръл и Джон Райли са звездите в комедията „ Доведени братя ” (24 февруари от 22:00), в която 40-годишните нехранимайковци заживяват под един покрив, след сватбата на родителите си.



В отредените за документалистика четвъртъци ще се излъчат двата епизода на „ Джони против Амбър ” (9 и 16 февруари) и първи епизод на „ Джони против Амбър: процесът ” на 23 февруари. Поредицата отдадена на звездната екс-двойка ще може да се гледа на посочените дати от 22:30 часа.

Епизоди от футболната престъпна поредицата „ 11 изстрела ” ще се излъчват от 23:30 часа на 9,16 и 23 февруари.

Виж на идната страница...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР