Студените месеци успяват да ни създадат не малко дискомфорт, от

...
Студените месеци успяват да ни създадат не малко дискомфорт, от
Коментари Харесай

НИКОГА не слагайте дрехите на това място, когато ги сушите

Студените месеци съумяват да ни основат не малко дискомфорт, от позиция на сушенето на облеклата. Апартаментите, които разполагат с остъклена тераса, са относително положително решение. Онези, които са с открит балкон, не са по никакъв начин уместно място за сушене на мокрото пране. Минусовите температури могат да създадат по този начин, че със седмици обичаният ви пуловер да задържа влагата в себе си.

Обикновено в такива случаи решаваме да прибегнем до радиаторите на парното. Никога не правете това! Грешно е! Защо, ще разберете от редовете, изписани по-долу в днешната публикация.
Защо в никакъв случай да не мятаме прането върху радиаторите на парното?  Ето по какъв начин да изгладим облеклата си без ютия Ето по какъв начин да изгладим облеклата си без ютия
Интервю за работа, бизнес среща, фамилно празненство - в тези обстановки спретнатият жанр е наложителен. Предстои ви значимо събитие, само че нямате...

Когато внесете мокрото пране и го нахвърляте върху радиаторите на парното, вие автоматизирано способствате за увеличение на влагата в помещението. Това е извънредно рисково най-много за фамилиите с дребни деца и не трябва в никакъв случай да го вършиме. Повишената влага е обвързана с риск от астма и алергии.

Окачените по радиатора облекла в действителност ще изсъхнат по-бързо, в сравнение с в случай че ги оставите на открито, само че при самия развой на съхнене от тях се изпаряват омекотителите и всевъзможни аромати от праховете за пране. Това също покачва риска от алергии.

Не правете тази неточност, с цел да не се чудите най-после какво е довело до утежняване здравословното положение на вашето дете или на вас самите.
 Как може да се отървете от мухлясалата миризма в облеклата? Как може да се отървете от мухлясалата миризма в облеклата?
Ако имате проблем с неприятната мухлясала миризма, която е обхванала облеклата ви, значи сте на вярното място. Създадохме най-подробно...

Дори експертите предлагат до радиаторите постоянно да се слага купа с вода, която умерено да овлажнява въздуха в самото помещение, тъй че лигавицата да не изсъхва и да не се стига до инфекции, като кашлица, хрема, главоболие, раздразнение на гърлото, очите или други.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР