Строителството на новата в няма да приключи в определения по

...
Строителството на новата в няма да приключи в определения по
Коментари Харесай

Забавя се довършването на новата болница в Ямбол

Строителството на новата в няма да завърши в избрания по контракт период, защото не са преведени средствата към компанията реализатор. В момента се прави оценка какъв брой ще коства нужната здравна инсталация и обзавеждането на лечебното заведение, оповестява БНР.

Болницата в няма да бъде приключена до края на март 2022 година. Към момента забавянето на строителните действия е с към 3-4 месеца, заяви шефът на многопрофилната доктор Панайот Диманов: " Не са преведени парите от втория транш, би трябвало да получим втория транш, който е в размер на 5 млн. и 400 хиляди лв., с цел да могат те да продължат своята активност ".
свързани новини2308на 17.10.20213417на 15.10.2021
Междувременно се приготвя документите за цената на здравната инсталация и обзавеждането, което ще е належащо за естествената активност на болничното заведение.

" За двете действия здравна инсталация - към 10 млн. и битово обзавеждане - към 5 млн ".

Новата постройка на болничното заведение в се строи повече от 40 години. През 2019 година дейностите по обекта за следващ път бяха обновени и с решение на Министерския съвет за довършването бяха заделени 27 млн. лв., планувани на три транша. До момента е преведен първият транш от 13,5 млн. лв..
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР