Строителни бригади разфасоват от няколко дни култовия плажен бар Какао

...
Строителни бригади разфасоват от няколко дни култовия плажен бар Какао
Коментари Харесай

Краят на една легенда: Сринаха Какао Бийч

Строителни бригади разфасоват от няколко дни паметния плажен бар Какао бийч в Слънчев бряг, видя HotArena.

От първокласното заведение е останало единствено металното скеле, само че съгласно служащите до края на месеца то също ще бъде демонтирано. 

На парче

" Не знаем дали Какао бийч ще продължи да съществува или не. Нас ни наемат " на парче " и ни споделят ден за ден какво да вършим. Никой не ни дава пояснение какви са му проектите ", разясниха строителните служащи. Дейностите по демонтажа на паметния бар не останаха незабелязани и в обществените мрежи плъзнаха клюки, че емблематичният Какао бийч, трансформирал се в запазена марка за Южния плаж, към този момент е история. Към момента няма публична информация какво и за какво се случва, само че съгласно мълвата мястото на хитовия плажен бар ще заеме изтънчен ресторант. Част от масите ще бъдат ситуирани на пясъка под чадъри и туристите ще могат да похапват, до момента в който събират загар на плажа. Очаква се новото заведение да отвори порти при започване на туристическия сезон в първите дни на месец юни.

Шум

Какао бийч отвори порти през лятото на 2003 година и още първият сезон се трансформира в сензация. Заведението наложи нов жанр в сектора и изненадваше гостите с разнообразни забавни събития. Освен с именитите диджей празненства, клубът се прочу и с незабравимите първоюлски купони. Хиляди туристи се събираха всяко лято на брега, с цел да посрещнат първото юлско слънце. Безгрижните и славни времена за Cacao Beach свършиха през 2017 година, когато клубът попадна в полезрението на тогавашния вицепремиер Валери Симеонов и под ударите на нововъведените акции " звук ". Политикът персонално обикаляше нощните заведения по плажа и спираше музиката. Няколко пъти Какао бийч наложително затваряше порти. През последните две години клиентите понижиха поради последствията от коронавирус рецесията. Всички тези проблеми и стагнацията в бранша евентуално са довели до решението заведението да спре да съществува, разясняват осведомени, написа Телеграф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР