Стрийминг платформата Disney+ пусна нов трейлър за един от най-дългоочакваните

...
Стрийминг платформата Disney+ пусна нов трейлър за един от най-дългоочакваните
Коментари Харесай

Трейлър на най-дългоочаквания сериал: Оби-Уан Кеноби

Стрийминг платформата Disney+ пусна нов филмов откъс за един от най-дългоочакваните сериали, а точно. Минисериалът ще покаже Юън Макгрегър и Хейдън Кристенсън още веднъж в съответните им функции на Оби-Уан и Дарт Вейдър за първи път от 2005 година, когато излезе " Междузвездни войни: Епизод III - Отмъщението на ситите ". Други доказани членове на актьорския състав са Джоел Едгъртън и Бони Пие, които още веднъж влизат в функциите на чичото и лелята на Люк - Оуен и Беру. Режисьор е Дебора Чоу, която режисира и The Mandalorian.

За дата на премиерата на филмовия откъс на " Оби-Уан Ке ноби " неслучайно беше определен 4 май - деня на " Междузвездни войни ", на който се поздравяват с " May the 4th be with you ". Всяка година притежателят на правата над франчайза, " Дисни ", се старае да означи празника уместно, пускайки забавни вести и филмови откъси за идните продукции.
 Директорът на Централно разузнавателно управление на САЩ: Путин удвоява напъните си, не може да си разреши загуба 8 май 2022 | Руският президент Владимир Путин е надъхан да удвои напъните си в Украйна макар отслабващата атака...
Тази година щастието на феновете бе още по-голямо, тъй като най-накрая получиха още информация към сериала за Оби-Уан. Продукцията трябваше да стартира още през юли 2020 година, само че сериалът беше спрян за неопределен срок през януари 2020 година, защото имаше недостатъци в сюжетите на обособените епизоди, по тази причина и премиерата фактически е дълго чакана.



Може бинай-вълнуващото в филмовия откъс откриваме тъкмо най-после – въпреки да не виждаме Хейдън Крисчънсън в ролята на Дарт Вейдър, виждаме сглобяването на костюма му и чуваме емблематичното дишане на злодея.

От филмовия откъс излиза наяве, че отшелникът джедай Оби-Уан се крие на пустинната планета Татуин и е подготвен да се изправи против инквизиторите, изпратени да унищожават оживелите джедаи след имперската чистка от Епизод 3. Виждаме и елементи от ръцете и торса на обгорения Дарт Вейдър. Освен него се появява и чичото на Люк Скайуокър (Люк е към момента малко момче и няма концепция, че татко му е безспорен умопобъркан, който е затрил хиляди животи, написа ).

Историята в минисериала " Оби-Уан Кеноби " ще се разгърне в 6 елементи. Първите два епизода ще бъдат налични в платформата Disney+ на 27 май, само че у нас тя започва едвам в края на месец юли.



Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР