Стремим се да се храним здравословно, движим се и се

...
Стремим се да се храним здравословно, движим се и се
Коментари Харесай

7 сериозни ГРЕШКИ преди лягане, с които вдигаме килограмите БЕЗКОНТРОЛНО

Стремим се да се храним здравословно, движим се и се хидратираме задоволително, само че килограмите не престават да не се намаляват, а от време на време даже противоположното. Това е по този начин, тъй като не обръщаме задоволително внимание на другите си нездравословни привички, които даже не допускаме, че може да имат сходен резултат. Нека забележим кои са 7 от най-сериозните неточности, влияещи на тежестта, които вършим преди лягане.

Хапвате тъкмо преди сън
Практики за заспиване за по-малко от една минута
Ето кои са четирите практики, с помощта на които ще заспите безусловно на часа: Метод „ 4-7-8 ” Тази техника е доста п...

Изпитали сте потребност за нещо сладичко и не ви пречи да похапнете директно преди да си легнете? Това е неверно и би довело до повишение равнищата на инсулина и холестерола в кръвта. Няма да изгорите натрупалите се калории от това повърхностно ядене, по тази причина просто се пробвайте да се откажете от този табиет.

Пиете кафе късно вечер

Кофеинът ни доставя с сила, което би ни попречило първо на качествения сън и второ, допустимо е да ни подтикне към ядене късно вечерта. Хлорогенната киселина в състава на кафето се счита, че води до повишаване на тегло. Много по-добра опция е зеленият чай да вземем за пример или разнообразни билкови чайове, които ще ви подействат и успокояващо.

Недоспиването

Липсата на първокласен сън е една от най-честите пречки при желанието за събаряне на килограми. В едно денонощие би трябвало да си набавяте най-малко 7-8 часа сън. В противоположен случай вие се чувствате отпаднали, не сте подготвени за работа и метаболизмът ви се забавя, което несъмнено пречи на топенето на мазнини и даже подстрекава натрупването им.
Кой би повярвал, че ПРЕКАЛЕНОТО спане води до 6 казуса със здравето
Пълноценният сън е доста значим за нашето физическо и психическо здраве. Препоръчителните часове сън са 8, които се считат са изцяло до...

Не спортувате

Заседналият метод на живот е равносилен на наднорменото тегло. За да сте здрави и във форма, би трябвало да спортувате най-малко 2-3 пъти в седмицата, а в случай че имате блян за събаряне на доста килограми – даже и повече. Започнете с разходки пеш да вземем за пример и поетапно усложнявайте упражненията и натоварванията, които ще предприемете.

Не оставяте телефона, до момента в който не заспите

Препоръчително е да не сме се докосвали до телефона най-малко един час преди сън. Тези устройства излъчват синя светлина, а с цел да си набавим здрав и първокласен сън, ние имаме потребност от мрачевина и успокоение. Така ще насърчим и производството на мелатонин.

Ставате по обяд
Доказано: Лягайте си в този час, с цел да сте бодри и здрави
Пълноценният сън е залог за добра кондиция и положително здраве. Но в тази ситуация е доста значима освен неговата дълготрайност, само че и часът, в ко...

Опитайте се да се събуждате по-рано, да усетите силата, която ви дават слънчевите утрини. Може даже да позиционирате спортуването си в този часови диапазон, по този метод ще повдигнете тонуса си през целия ден и ще се снабдите с задоволително сила.

Неподходящо спално долни дрехи

Знаехте ли, че цветът на завивките ни може да повлияе на дейностите и решенията ни? Например в случай че изберем такива в топли цветове, те ще подтикват апетита ни, което може да докара до среднощни разходки из кухнята. Препоръчваме ви да заложите на цветове от зелената и синята гама, които имат успокояващо деяние.

Още от ЛЮБОПИТНО:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР