Стремежът към стопяване на излишните мазнини никога няма да излезе

...
Стремежът към стопяване на излишните мазнини никога няма да излезе
Коментари Харесай

10-те храни, които могат трайно да потиснат ГЛАДА и да отслабнете

Стремежът към стопяване на непотребните мазнини в никакъв случай няма да излезе от мода. За него обаче от време на време се прибягва до крайни ограничения – недояждане, фрапантни диети, погрешно хранене и така нататък Но през днешния ден ще ви дадем хрумвания за няколко храни, които ще подтиснат глада, без да трупате мазнини, а даже в противен случай – ще спомогнат за вярното ви намаляване. Ето и кои са те:

Бадеми

Бадемите са доста засищащи ядки, а също така съдържат и редица потребни за организма ни витамини и антиоксиданти. Препоръчваме ви да консумирате в естествени количества, най-добре да са сурови и без добавена сол към тях. Разбира се, печените ядки също са добър вид.

Кафе

Една хитринка – в случай че се стремите да избягвате захарта и сладките храни, а доста ви се желае да хапнете – изпийте едно кафе, защото високото наличие на кофеин в него съумява да притъпи желанието за сладко. И би трябвало да споменем, че няма да има стремежи резултат, в случай че добавите захар в него.

Джинджифил

Коренът от джинджифил е извънредно потребен за храносмилателната система и имунитета. Той е страхотна фалшификация към обичани ястия, употребява се като чай или може непосредствено да се приема с лимон и мед. 
Ядох преди 30 минути и отново съм гладен. Какви са аргументите?
Ако в миналото сте огладнявали скоро след хранене, то сигурно има изцяло естествена причина. Всъщност има няколко неща, които могат да...

Авокадо

Авокадото съдържа в себе си потребни мазнини и е неизменима част от здравословното меню на всеки, грижещ се за тялото си. Дори в дребни количества, авокадото изпраща сигнали за задоволеност до мозъка.

Ябълки

Ябълките са обичан плод на редица, а и има за какво. Приятен усет, разнообразни сортове и огромно наличие на фибри ги вършат потребни и вкусни за всеки човек. А и с тях бързо ще утолите глада си.

Овесени ядки
Ако непрекъснато ви боли глава и чувствате апетит, същинската причина е ТАЗИ
Наддаването на тежестта най-често е резултат от неприятен асортимент на храни, затънал метод на живот и прекалено доста стрес. Замисляли ли сте...

Овесените ядки още веднъж са наложителна част от здравословното меню. Те са богати на фибри и комплицирани въглехидрати, разграждащи се по-бавно в организма ни, от което следва, че ще задържат ситостта ни по-дълго време. За контролиране на кръвната захар ви съветваме да добавите и малко канела към тях. Страхотен вид за закуска са.

Зелен чай

За тези, които заобикалят кафето, зеленият чай е превъзходен вид. Той съдържа кофеин, дава ни нужната сила, като в същото време с това спомага за забързването на метаболизма и доставя потребни субстанции и антиоксиданти на организма ни. Друг плюс е, че притъпява глада.

Черен шоколад

Няколко блокчета от шоколад с над 70% какаово наличие са потребен и апетитен вид, с който да притъпите глада си.
Здравословните храни, от които НЯМА да отслабнете
Хората, които са пробват да отслабнат, постоянно се лимитират от сладко или пък от други изкушения. Истината е, че измежду потребните храни с...

Зелени листни зеленчуци

Те не са калорични, богати са на фибри и съдържат доста вода, с което бързо се засищаме.

Вода

Често организмът ни се обърква и ни изпраща сигнали за апетит, а ние сме просто обезводнени. Ако започнете да се чувствате гладни, изпийте чаша вода, а в случай че гладът продължи 20 мин по-късно – е време да се нахраните.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР